Zimplifica-ti afacerea oriunde si oricand





Zimplu este o aplicatie CRM (Customer Relationship Management) lansata de compania Nexus Electronics in data de 15 Decembrie 201 ce poate fi accesata la adresa http://www.zimplu.com .

Aceasta aplicatie functioneaza in Cloud Computing, ceea ce inseamna ca poti lucra de oriunde ai fi pe glob atata timp cat ai conexiune la internet si un browser web instalat pe calculator.

Tehnologia IT a ajuns la un nivel impresionant astfel incat in ziua de azi o companie poate avea toata baza de date intr-un singur loc, complet securizata si usor de accesat. Toate costurile pentru implementarea si sustinerea unei infrastructuri IT vor disparea. Afacerile vor fi usor de controlat, organizat si coordonat cu ajutorul lui Zimplu CRM.

Folosind Zimplu CRM vom avea acces la Tabloul de Bord, Rapoarte, Sarcini pentru angajati si Tichete de suport. Toate aceste optiuni vor imbunatati relatiile cu clientii, eficienta si productivitatea companiei si o vor mentine pe o pista ascendenta in raport cu concurenta. Zimplu CRM ofera posibilitatea de a integra fisiere ca emailul sau orice foaie de lucru (spreadsheet) pentru a fi impartasite cu restul colegilor din companie facilitand comunicarea organizationala.

Activitatea principala a companiei o constituie dezvoltarea de sisteme informatice, Nexus GPS Tracking, un sistem de monitorizare a autovehiculelor prin GPS, fiind printre primele servicii oferite de Nexus Electronics avand in prezent peste 500 de clienti in toata tara.

Solutia Zimplu CRM a venit ca rezultat al problemelor cu care s-a confruntat Nexus Electronics folosind alt sistem software: “Software-ul pe care l-am folosit noi era prea mult asa ca am venit cu ideea de a crea Zimplu care este mult mai usor de folosit si mult mai rapid, ulterior ne-am gandit ca si alte companii ar putea folosi Zimplu CRM”, spune Florin Subtirica, Directorul de vanzari de la compania Nexus Electronics.




-//-




Nexus Electronics este o companie din Bucuresti, Romania, fondata in anul 2006, avand o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea sistemelor informatice pentru reducerea costurilor si cresterea productivitatii companiilor.



Business Vanzari CRM Cloud Computing IMM