Zerex – distribuitor licențiat de suplimente alimentare pentru combaterea disfuncțiilor erectile

Compania Zerex introduce pe piața din România o gamă de suplimente alimentare licențiate adresate tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme erectile, de prostată, ejaculare precoce, sterilitate sau impotență. Luând în considerare faptul că cercetări recente efectuate în străinătate arată că 1 din 4 bărbați tineri – cu vârsta sub 40 de ani – suferă de disfuncții erectile, prezența unor suplimente alimentare care abordează astfel de probleme devine benefică din punct de vedere medical și psihologic.

Piața pastilelor pentru potență cunoaște o serie de produse cu reputație, dar care, din păcate, determină apariția unor efecte secundare neplăcute. Medicamentele de potență trebuie să fie însoțite întotdeauna de o recomandare medicală, căci pot provoca dureri de cap și chiar tulburări cardiace severe la cei suferinzi de inimă.

Mai mult, astfel de medicamente duc la rezultate slabe și de scurtă durată, pacientul fiind nevoit să crească progresiv dozele pentru a obține aceleași efecte.

Prin comparație, Zerex abordează astfel de probleme de erecție dintr-o perspectivă integrată, punând accent pe aminoacizi naturali și extracte de plante studiate pentru proprietățile lor. Elementul de noutate pe care Zerex îl aduce în domeniul combaterii disfuncțiilor erectile este faptul că produsele se adresează atât bărbaților în vârstă, cât și celor tineri.

În general, atunci când ne referim la probleme de erecție, luăm în calcul numai impotența sau erecțiile slabe. Cu toate acestea, ejacularea precoce, lipsa apetitului sexual și chiar problemele cu prostata fac parte din spectrul larg al disfuncțiilor erectile.

Datorită conținutului lor ridicat de aminoacizi naturali (L-Citrulină, L-Arginină, L-Lizină), extractelor de plante medicinale tradiționale (Maca, Tribulus Terrestris) și extractului de cacao (Teobromină), suplimentele alimentare Zerex reprezintă produse 100% naturale.

Aminoacizii menționați sunt importanți în biochimia umană, căci ajută la îmbunătățirea și reglarea tensiunii arteriale, cresc performanțele fizice și contracțiile musculare. Maca și Tribulus Terestris sunt plante care au fost studiate intens de medicina și neuroștiințele moderne pentru efectul lor afrodiziac. Teobromina, extrasă din boabele de cacao, este iarăși un supliment alimentar ce a făcut obiectul unor cercetări științifice riguroase, căci stimulează sistemul nervos central, precum și sistemul cardiovascular.

Bărbații care au folosit comprimatele Zerex au mărturisit că s-au bucurat de potență maximă, fără efecte secundare, resimțind efectele comprimatelor într-un timp scurt de la ingerare (maxim 60 de minute). Mai mult, cei peste 80% de clienți mulțumiți au mărturisit că au fost plăcut impresionați de efectul prelungit al suplimentelor alimentare (până la 24 de ore), o singură pastilă reprezentând o doză suficientă pentru a obține și menține o erecție și o viață sexuală satisfăcătoare.

Specialiștii Zerex avertizează însă că aceste suplimente alimentare nu li se recomandă tinerilor cu vârsta de sub 18 ani. Adolescenții preocupați de ejaculare prematură trebuie să știe că acest tip de neplăceri se auto-reglează cu vârsta. Disfuncțiile erectile la vârste mici au tendința de a dispărea odată cu maturizarea fizică și psihologică.

Problemele de ejaculare prematură care preocupă medicii sunt cele care apar la bărbații maturi, cu vârsta în jurul celei de 40 de ani și peste. Aceștia sunt cei cărora li se recomandă o mai bună cunoaștere a tot ce ține de ejaculare precoce cauze și remedii.

De asemenea, conform experților Zerex, este mai bine să se evite amestecarea comprimatelor Zerex cu alcool sau să se depășească doza maximă de două comprimate pe zi. Având în vedere că disfuncțiile erectile sunt uneori simptomul unor afecțiuni mai complexe, amestecarea comprimatelor cu alcool sau depășirea dozei zilnice recomandate ar putea duce la probleme de sănătate.

În prezent, pe piața din România, compania Zerex se bucură de succes. Cu o rată de apreciere de peste 80% din partea clienților și peste 130.000 de bărbați care au confirmat îmbunătățiri semnificative ale vieții sexuale în urma utilizării suplimentelor de potență, Zerex s-a dedicat și abordării problemelor de fertilitate. O serie de clienți au mărturisit că produsele au pus capăt nenumăratelor încercări nereușite de a avea copii. Deși comprimatele nu pot înlocui investigațiile medicale și tratamentele de fertilitate consacrate, acestea au dovedit rezultate surprinzătoare, ce pot oferi speranță cuplurilor care își doresc o familie.

Comprimatele Zerex au efecte benefice nu numai în problemele de impotență sau alte disfuncții erectile, ci ajută și la menținerea unui nivel optim de testosteron în organism, reducând stresul și îmbunătățind imunitatea. Aminoacizii, extractele de plante și alcaloizii prezenți în produsele de potență Zerex au un efect benefic asupra întregului organism, atâta timp cât sunt utilizate conform instrucțiunilor din ambalaj.

Preparatele Zerex, indiferent de gama din care fac parte, pot fi utilizate fără prescripție medicală, fiind suplimente alimentare licențiate. Cu toate acestea, este indicat să respectați indicațiile producătorului și să nu neglijați posibilitatea de a efectua un examen medical în cazul în care problemele erectile se manifestă pe fondul unor afecțiuni de sănătate mai complexe.

Pentru întrebări și informații suplimentare privind aceste comprimate, licențierea lor în România, indicații, disponibilitate și prețuri, contactați Zerex.

Sursa foto: Deposit Photos
zerex pastile potenta suplimente alimentare stimulente sexuale