Noul implant dentar Sky Fast&Fixed te scapa de vechile proteze!

„Adio proteze dentare!” Aceasta este misiunea revolutionarulu tratament cu implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent. Aceasta tehnica de implantare de ultima generatie este solutia ideala pentru toti pacientii care sufera de pierderea completa a dintilor, oferindu-le acestora o restaurare completa a danturii si dinti ficsi in timp record: in doar 24 de ore. Rezultatul? O dantura perfecta atat din punct de vedere estetic, cat si functional, care sa te scape de protezele mobile demodate, incomode si ineficiente

Scapa de proteza cu ajutorul implantului dentar Sky Fast&Fixed!

Pierderea dintilor este o problema foarte grava in ceea ce priveste sanatatea orala. Acest lucru e cauzat de faptul ca integritatea danturii are un rol fundamental atat in procesul mestecarii alimentelor, cat si in procesul vorbirii. Iar daca te confrunti cu lipsa integrala a dintilor, probabil ai simtit deja pe pielea ta ca purtarea unei proteze mobile nu este cea mai comoda si eficienta solutie. In plus, din cauza problemelor functionale si estetice pe care le creeaza lipsa unei arcade dentare sau cu atat mai mult a ambelor, asemenea cazuri sunt percepute de majoritatea pacientilor ca fiind un handicap. Imposibilitatea de a manca orice, oricand si faptul ca nu poti zambi cu aceeasi incredere provoaca multor pacienti complexe de inferioritate. 

Asadar, tratamentul cu implant dentar Sky Fast&Fixed este recomandat in urmatoarele situatii:

- pacientilor care si-au pierdut complet dantura si vor o lucrare fixa;

- persoanelor care au dinti irecuperabili sau nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;

- purtatorilor de proteze mobile care isi doresc dinti ficsi;

- pacientilor care au nevoie de interventii laborioase.

In ceea ce priveste avantajele acestui tip de implant dentar, amintim ca:
1. Vei beneficia de o desfasurare rapida a interventiei chirurgicale, intr-o singura zi. Extractia si implantarea vor avea loc in doar o sedinta, simplu si fara durere. Vei obtine pe loc o lucrare provizorie complet functionala, astfel incat in numai 24 de ore vei avea dinti noi, ficsi!

2. Te vei bucura de o garantie pe termen lung a rezultatelor tratamentului cu implant dentar Sky Fast&Fixed. Vei avea siguranta lucrarii, vei beneficia de confort si vei scapa de protezele dentare incomode!

3. Vei evita aparitia complicatiilor post-operatorii, cum ar fi reactiile alergice. Datorita materialelor de inalta calitate (biocompatibile) folosite pentru realizarea implantului dentar Sky Fast&Fixed, recuperarea post-operatorie va fi rapida si fara complicatii. Iti vei putea relua activitatile obisnuite chiar din ziua urmatoare!

Pentru cele mai bune servicii de implantologie, iti recomandam sa apelezi cu incredere la Clinicile Dr. Leahu! Datorita specialistilor de aici, rata de succes a osteointegrarii unui implant dentar este de 100%. Tot mai multi pacienti, romani si chiar straini, trec pragul acestor clinici de top datorita serviciilor la standarde internationale pe care le ofera la un pret decent, comparativ cu alte tari. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizite la Clinicile Dr. Leahu, suna la numarul de telefon 0374 475 555. Nu mai amana rezolvarea problemei dintilor lipsa, acum e mai simplu ca oricand sa-ti imbunatatesti semnificativ estetica si functionalitatea danturii cu ajutorul unui tratament cu implant dentar de ultima generatie!

implant dentar dr leahu