Vrei sa ii multumesti pentru florile primite? O florarie online te invata in ce mod!

Gestul de a oferi flori unei persoane dragi este de o eleganta rara, tocmai de aceea multumirile de rigoare nu trebuie sa intarzie sa apara. Daca un barbat ti-a facut ziua mai frumoasa cu un buchet de flori de la o florarie online, insa nu ai avut ocazia sa ii multumesti cum se cuvine pentru cadoul sau, exista cateva modalitati prin care ai putea face acest lucru. Te intrebi cum este politicos sa faci asta? Totul tine de relatia pe care o ai cu persoana care ti-a trimis florile! 

Un sarut de multumire iubitului
Daca iubitul, sotul sau partenerul de viata ti-a oferit un buchet de flori de la o florarie online, cel mai bun mod de a-i multumi pentru gestul sau galant este sa il saruti si, bineinteles, sa il imbratisezi din toata inima. Fapta plina de tandrete si iubire ii va demonstra ca te-a facut cu adevarat fericita si il va "incuraja" sa te surprinda in acest mod si cu alte ocazii. Spune-i ca apreciezi enorm faptul ca s-a gandit la tine si ca vei pastra in amintire gestul sau de dragoste. 

Un telefon pentru prieteni
Daca ai parte de o surpriza din partea prietenilor si ai primit flori de la o florarie online, ceea ce trebuie sa faci imediat dupa ce ai intrat in posesia cadoului este sa ii telefonezi pe fiecare in parte si sa le multumesti cu sinceritate. Nu lasa sa treaca foarte mult timp, deoarece reactiile intarziate la astfel de gesturi ar putea crea impresia ca fie nu apreciezi cadoul primit, fie nu esti multumita de el. In cazul in care nu ii poti contacta imediat dupa ce ai primit darul de la o florarie online, apeleaza la Social Media si posteaza un mesaj de multumire adresat persoanelor care ti-au facut ziua mai frumoasa. 

O felicitare in semn de respect fata de sefi si colegi
Exista situatii in care poti primi un buchet de flori din partea sefului sau a intregii echipe cu care lucrezi. Acest gest formal necesita un raspuns adaptat contextului, prin urmare recomandat este sa le multumesti acestora in scris. Alege o felicitare intr-o culoare neutra, simpla si eleganta si scrie cateva cuvinte in semn de respect catre cei care ti-au facut o surpriza. Evita detaliile si formularile prietenoase, insa nu ezita sa le marturisesti cat de mult te bucura buchetul primit de la o florarie online. 

O vizita persoanelor in varsta
Daca ai bunici sau rude care s-au familiarizat deja cu internetul, te poti astepta oricand sa fii surprinsa de ziua ta cu un buchet de flori de la o florarie online. Asigura-te ca le multumesti personal pentru acest gest demn de apreciat si viziteaza-i cu o mica atentie in semn de respect si admiratie. Poate fi un desert, o sticla de vin sau chiar un aranjament floral de care sa se bucure mai mult timp. 

Asadar, invata sa spui mai des "multumesc!" persoanelor dragi din viata ta care nu inceteaza sa te mai surprinda cu gesturi elegante si pline de insemnatate – flori de la o florarie online! 


florarie online Florandes