Unic Spot va inspira pentru alegerea unui set perfect pentru acasa, masa si scaune

Unic Spot, magazin online cu decoratiuni si mic mobilier pentru casa, pune la dispozitia celor interesati o gama variata de produse. In atentia tuturor sunt si seturile de masa cu scaune, potrivite pentru case primitoare. Mai ales in ultima perioada cand pandemia a impus sa stam mai mult acasa, am devenit poate  mai mult ca oricand constienti de mediul in care traim si de pretentiile pe care le avem cu privire la designul interior. Pentru alegeri inspirate Unic Spot vine cu solutii.

Masa si scaunele, un loc primitor pentru toti cei care va calca pragul

Cadn ne gandim la seturi mese de la Unic Spot exista doua locatii din casa unde acestea se integreaza, living sau zona de dining ori in bucatarii. In functie de spatiul disponibil, dar de asemenea in functie de decorul deja existent, alegerea unui astfel de set presupune o atenta analiza a detaliilor.

Unele dintre cele mai populare alegeri sunt seturile de masa cu 4 locuri. Acestea sunt ideale pentru spatii nu foarte generoase. In principal stilul industrial, cu accente metalice si combinatie cu lemn este adus in atentia publicului. Masa clasica, dreptunghiulara sau de ce nu chiar rotunda va poate incanta de fiecare data oaspetii care va trec pragul. Notele cromatice ale lemnului sunt placute si usor de integrat in decor, cires si tonuri deschise de obicei.

Pentru bucatarii nu foarte generoase, pentru spatii in bucatarii unde totul ar trebui sa fie cat mai compact si bine gandit, Unic Spot vine cu solutii de genul masa rabatabila sau cu scaune pliabile.

Nu lipsesc din oferta acestui eshop nici mesele de cafea. Acestea sunt o completare perfecta in orice living. Masa cu scaune de tip taburet, din sticla sau din lemn, poate deveni locul favorit din aceasta incapere. Pentru maximum de efect, o nota dramatica intr-un living spatios, o masa neagra poate fi o alegere ideala.

Comenzi exclusiv online

Toate produsele disponibile in cadrul paginii unicspot.ro pot fi comandate exclusiv online. Transportul este posibil oriunde in tara. Pentru completari armonioase in orice caz consultati si celelalte categorii de produse.

Contact

comenzi@unicspot.com

masa scaune set masa si scaune unic spot mobilier casa