Unde ar trebui sa doarma un bebelus?

. Somnul celor mici reprezinta o parte importanta din viata acestora, mai ales in primele luni din viata cand bebelusii dorm foarte mult. Parintii sunt direct responabili de calitatea somnului celor mici.

Nou-nascutii au nevoie de un patut special pentru varsta lor, realizat dupa cele mai inalte norme de confort si siguranta, dotat de asemenea, cu o salteluta corespunzatoare.

Exista multi parinti care prefera sa doarma in acelasi pat cu copiii lor, inca de la varste fragede ale acestora. Medicii specialisti denota acest comportament ca fiind unul necorespunzator, existand in acest caz riscul de a pune in pericol sanatatea celor mici. Se recomanda plasarea patutului celui mic in camera adultilor dar nu odihna bebelusilor in acelasi pat cu parintii. Cel mic poate fi accidentat in somn sau mai grav se poate sufoca cu o perna sau cu o patura mult prea mare pentru el.

Un bebelus ar trebui sa doarma in patutul lui ferit de orice pericole. In ziua de astazi exista pe piata o gama foarte larga de patuturi pentru copii, cu dimensiuni si caracteristici multiple, menite sa asigure un somn sanatos si odihnitor. Acordati o atentie deosebita nu doar structurii patutului dar si saltelei cu care este dotat acesta. Salteaua este responsabila in mod direct de calitatea somnului bebelusului. De aceea achizitionati doar saltele patuturi  de cea mai inalta calitate fabricate din cele mai bune materiale

saltele nichiduta saltele copii ieftine saltea ieftina saltele pentru copii saltele patuturi