Sistemul De Microfon Wireless Crestonfreespeech® Da Profesorilor Libertatea De A Fi Auziti„FreeSpeech® ii ajuta pe profesori sa creeze o experienta amuzanta si antrenanta imediat, la un pret care nu incarca bugetele stramtorate ale scolilor din ziua de azi” spune Robin van Meeuwen, vicepresedinte al departamentului de vanzari si marketing al Creston International. „Instalarea este simpla si rapida, asa ca poti avea orice sala de clasa pregatita in aceeasi zi”.Compact si usor, microfonul hands-free FreeSpeech® poate fi prins de reverul hainei, agatat in jurul gatului sau asezat in suportul pentru masa pentru o folosire fara stres. Apasati butonul ON pentru a incepe lectia sau prezentarea.

 

Amplificatorul stereo integrat de 30 de wati ofera tot ce este necesar pentru functionarea unui set de boxe si mai permite conexiunea la dvd-player, computer sau alte surse audio. Butoanele independente de volum sunt integrate in microfon pentru ajustarea mai facila a nivelelor de volum si voce.

 

Tehnologia exclusiva wireless RF/IR asigura o performanta constanta cu libertate completa de miscare, in acelasi timp minimizand zgomotul si sunetele de fond. Semnalul cu infrarosu previne interferentele dintre camere si chiar inchide automat microfonul daca instructorul paraseste camera.

 

FreeSpeech® este valabil in doua variante. Pachetul FreeSpeech® Dual Chanel permite experiente interactive cu 2 instructori, un profesor si un invitat, sau folosirea unuia dintre microfoane pentru a fi dat de la un elev la altul pentru a raspunde intrebarilor profesorilor.

 

Bateria cu durata lunga de viata Litiu-Ion ofera 6 ore de folosire, suficient pentru o zi intreaga de  scoala. Reincarcarea a pana la doua microfoane FreeSpeech® se realizeaza prin includerea unei statii de incarcare.

 

FreeSpeech® se conecteaza fara efort cu orice pachet Crestron QuickPacks AV pentru sala de clasa pentru a oferi un sistem de prezentari complet in orice buget. Echiparea oricarei clase cu tot ce este necesar pentru instalare si controlul proiectorului montat pe tavan, o varietate de accesorii multimedia, boxe performante si un amplificator stereo este simpla, rapida si aceesibila ca pret.

 

 

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

 

 

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO - Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

                     004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122

sav integrated systems creston microfon wireless