Media Factory a lansat wwwboschhomero






 

Media Factory, partener traditional Bosch Electrocasnice Romania din 2008, a dat curs ultimei provocari lansate de Bosch: concept campanie on-line, bannere on-line si website campanie, totul in consonanta cu standardele de comunicare folosite la nivel global de concernul german.

 

Anul 2011 a insemnat pentru Grupul Bosch, la nivelul comunicarii de brand, adoptarea unui nou stil de comunicare. Aceasta a implicat schimbari majore asupra tuturor instrumentelor de comunicare printre care se numara si website-urile corporate si de produs.

 

Incepand cu 15 septembrie 2011, noul website Bosch Electrocasnice Romania este www.bosch-home.ro

 




 

Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie si servicii. In domeniile auto, tehnologie industriala, bunuri de larg consum si constructii, cei aproximativ 283 500 de angajati au generat in anul fiscal 2010 vanzari de 47.3 miliarde €. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si aproximativ 350 de filiale si companii regionale din peste 60 de tari. Aceasta dezvoltare la nivel global, productia si reteaua de vanzari reprezinta fundatia unei continue cresteri. Bosch investeste mai mult de 3,8 miliarde € in fiecare an in cercetare si dezvoltare, iar in ultimii ani a inregistrat 3867 de patente in toată lumea.

 

 

 

Media Factory este o companie romaneasca ce actioneaza in domeniile brandingului, designului interactiv si consultantei strategice in comunicare, cu centrul in Iasi.Suntem o echipa de 15 specialisti focusati pe branding, strategie de comuncare, design si solutii web complexe. Printre clientii Media Factory se numara E.ON Moldova, Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, Zeelandia, Lisca , Cramele Halewood, Sapte Spice parte a grupului Vel Pitar  , Elsaco, Antibiotice Iasi, Future Group Israel - Green Park, Radio Iasi, ATOP Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Cotidianul Iasi Plus, Grupul Racova (VIO – Ilvas), Remar Pascani, Ermes Holding ( Era Shopping Park Iasi), Omilos Group (Era Shopping Park Oradea), Fiterman Pharma, Facos, Bunna Lactate si multi altii.

 

 

branding design interactiv consultanta strategica campanie de comunicare