GENESYS Systems implementeaza in cadrul companiei Agricover o solutie bazata pe platforma Microsoft

Grupul Agricover este un integrator in circuitul produselor si serviciilor din agricultura, detinand pozitia de lider pe piata pachetelor tehnologice si a serviciilor integrate pentru agricultura. Una dintre prioritatile companiei in acest moment o reprezinta optimizarea activitatii de trading cereale, prin automatizarea si simplificarea proceselor critice implicate in relatia cu partenerii cat si intern, in procesele de trading si executie, logistica si financiar.

 

 

 

In acest sens, echipa GENESYS Systems impreuna cu reprezentantii companiei Agricover implicati in proiect au realizat o analiza de business in urma careia au stabilit obiectivele principale ale proiectului: optimizarea activitatilor de ofertare si contractare, imbunatatirea gestionarii partenerilor (clienti si furnizori de cereale) si a contractelor, realizarea unui sistem de raportare eficienta si cresterea productivitatii angajatilor. In vederea indeplinirii acestor obiective, reprezentantii Agricover au optat pentru solutia bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, pentru flexibilitate si potentialul de eficientizare a activitatilor din cadrul companiei Agricover intr-un timp foarte scurt precum si pentru posibilitatile de dezvoltare ulterioara a solutiei.

 

 

 

Datorita potentialului solutiei implementata de catre GENESYS Systems de a genera imediat rezultate concrete, au inceput deja sa se contureze beneficiile implementarii solutiei de trading cereale. Automatizarea si optimizarea proceselor de ofertare si contractare, obtinerea de informatii conforme cu realitatea, consolidarea datelor din toate locatiile companiei, posibilitatea realizarii unor rapoarte eficiente in sprijinul managementului si eficientizarea muncii utilizatorilor sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii care deja ii ajutã pe angajatii Agricover in activitatea curenta.

 

 

 

„Trading-ul de cereale este o activitate importanta in cadrul companiei noastre. Tocmai de aceea este necesar ca procesele asociate, atat cele externe care tin de relatia cu partenerii, cat si cele interne, sa se desfasoare in conditii optime si sa fie gestionate printr-o platforma fiabila. Solutia implementata raspunde tuturor cerintelor noastre iar integrarea cu infrastructura IT din companie - inclusiv cu sistemul ERP si software-ul de cantarire - a fost foarte rapida, astfel ca toti angajatii Agricover beneficiaza intr-un timp foarte scurt de la demararea implementarii de avantajele pe care le ofera solutia. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu echipa GENESYS Systems implicata in acest proiect. Apreciem in mod special promptitudinea cu care toti membrii echipei au tratat solicitarile noastre dar si proactivitatea si profesionalismul de care au dat dovada pe parcursul desfasurarii acestui proiect complex.”- a declarat Irina Pisaru, IT Manager Agricover Grup.

 

 

 

  

 

Despre GENESYS Systems

 

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, compania si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

 

- Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere: solutii de tip CRM, suite de aplicatii e-business, solutii de gestiune – evidenta si intretinere – a echipamentelor din cadrul companiilor, aplicatii pentru telecom si utilitati, aplicatii financiare si bursiere, assets management, instrumente de raportare flexibile, toate realizate pe baza celor mai noi tehnologii in  domeniu – Microsoft si Java

 

- Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri

 

- Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C

 

- Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale 

 

 

 

 

 

Despre Agricover

 

 

 

Grupul Agricover este un integrator in circuitul produselor si serviciilor din agricultura, detinand pozitia de lider pe piata pachetelor tehnologice si a serviciilor integrate pentru agricultura.  

 

Infiintata in anul 2000 prin fuziunea dintre Comcereal SA Buzau si Ulvex SA Buzau, Agricover si-a extins afacerile in domeniul agribusiness-ului, oferind in prezent solutii integrate pentru fermieri si industria procesatoare. Compania este structuratã pe 9 divizii si companii: Agricover Distributie, Agricover Cereale, Agricover Seminte, Agricover Silozuri, Agricover Logistica, Agricover Credit IFN, Agricover Ferme, Agricover VET si Agricover Bulgaria.  

 

Cu aproximativ 700 de angajati, Agricover isi desfasoara activitatea de preluare a cerealelor in 32 puncte de lucru, baze de receptie si silozuri, situate in 9 judete.

 

 

 

  

genesys systems crm agricover microsoft crm genesys crm