Alegerea corecta a lenjeriei intime de la Cassidy

   Alegerea lenjeriei intime, la fel ca si in cazul celorlalte piese vestimentare poate reprezenta la prima vedere o noua bataie de cap din pricina varietatii culorilor si formelor acestora. Gasim astazi o gama variata de forme, culori si stiluri incat luarea unei decizii poate deveni extrem de dificila. De multe ori alergam de la un magazin la altul fara a obtine un rezultat. Situatia este similara cu cea a combinarii corecte a altor piese vestimentare pentru a obtine rezultatele scontate.

    Atunci cand vorbim despre romantism si despre toate elementele adiacente cu siguranta includem si lenjeria intima. Foarte multe femei fac greseala de a considera piesele ce tin de lenjerie intima drept niste obiecte destinate acoperirii anumitor parti ale trupului. Esenta acestora insa, are o insemnatate mult mai mare. Pot fi considerate de-a dreptul niste simboluri atat ale romantismului actual dar si a celui din trecut.



lenjerie intima - Cassidy.ro

 

    Daca esti hotarata sa achizitionezi noi piese de lenjerie intima, iata cateva lucruri care te vor ajuta sa-ti alegi lenjeria cat mai corect: Primul aspect pe care va trebui sa il iei in considerare este culoarea acesteia. In general, lenjeria de culoare deschisa, tinde sa adauge un oarecare volum, in timp ce lenjeria ceva mai inchisa la culoare are ca si efect exact opusul. Exista o varietate larga de culori si forme insa negrul reprezinta culoarea care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din garderoba unei femei. Asadar, inainte sa cumperi o noua piesa de lenjerie intima trebuie sa stii ce anume vrei sa scoti in evidenta.

    In al doilea rand, trebuie, atunci cand pleci spre magazinele care comercializeaza astfel de produse ca esenta lenjeriei intime este data de senzualitatea si increderea pe care acestea sunt destinate in a le oferi. Asadar, alege ceea ce crezi ca-ti reprezinta cel mai bine personalitatea  si te face sa te simti comfortabila. Practic vei avea aceeasi stare ca si momentele in care coafura sau rochia pe care o porti fac sa arati excelent.

    Atunci cand probezi lenjeria intima, fii foarte atenta la felul in care te simti atunci cand le porti. Dantela si paietele sunt fara indoiala atragatoare insa nu orice tip de piele le suporta si adesea pot aparea iritatii.

    Daca initial considerai  lenjeria intima drept o piesa vestimentara fara importanta prea mare, trebuie sa stii ca aceasta joaca un rol extrem de important pentru viata intima. Lenjeria intima este cea care te va face mai senzuala si mai atragatoare pentru cel de langa tine, devenind astfel imaginea perfecta pentru ceea ce inseamna erotismul pentru el. De aceea este important sa acorzi timpul necesar alegerii lenjeriei intime care te reprezinta cel mai bine si care iti da un plus de incredere.

    Cautarile tale vor sfarsit daca accesezi Cassidy.ro, unde vei gasi cu siguranta lenjeria intima care ti se potriveste precum si diverse piese vestimentare cu care acestea pot fi combinate de la diverse brand-uri.

 

lenjerie intima