Un implant dentar de calitate asigura rezultate pe termen lung

O dantura frumoasa si sanatoasa este o veritabila carte de vizita, care ne ofera incredere in fortele proprii si ne ajuta mereu sa ne indeplinim obiectivele propuse. 

Nu toti ne putem mandri cu o dantura exemplara. Foarte multe persoane sufera de diferite afectiuni care le "stirbesc" atat dantura, cat si increderea in sine. Pentru a putea avea zambetul pe care si l-au dorit si pentru a obtine cel mai bun rezultat, indiferent de gravitatea cazului (edentatii totale, partiale sau chiar si anodonotie - lipsa congenitala a anumitor dinti), un tratament cu implant dentar poate fi alternativa ideala.

Un astfel de tratament este cea mai potrivita modalitate de a reda zambetului un aspect estetic, luminos, fara imperfectiuni. Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui tratament cu implant dentar este faptul ca nu afecteaza ceilalti dinti (asa cum se intampla in cazul tratamentelor de restaurare traditionala).

Atunci cand suntem interesati de o astfel de optiune, este foarte important sa avem grija ce clinica stomatologica si ce specialist alegem pentru inserarea implantului dentar, pentru ca de indemanarea acestuia si de tehnologia de care dispune clinica respectiva depind rezultatele procedurii. Spre exemplu, in clinicile stomatologice Dr Leahu, te intampinam cu 5 tipuri de implanturi dentar de ultima generatie, realizate din materiale de cea mai buna calitate – Bredent, prin sistemele Sky si Fast&Fixed, Inno, Straumann si Nobel. De asemenea, folosim cele mai performante tehnologii si aparaturi, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat atat din punct de vedere fizic, cat si din perspectiva sigurantei sanatatii.

Pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune rezultate in cazul tratamentului cu implantul dentar, la dispozitia ta va sta unul dintre cei mai cunoscuti implantologi din Romania, care pana acum a ajutat sute de romani si pacienti straini (veniti prin programul de turism dentar) sa zambeasca din nou cu incredere: Dr Ionut Leahu, manager al clinicilor stomatologice Dr Leahu, specialist in implantologie orala.

Asa cum afirma chiar Dr. Ionut Leahu, "fata de puntile clasice sau de protezele conventionale, un implant dentar are o durata de viata mai mare, este un tratament stomatologic mai fiabil, care iti asigura functionalitatea dintilor (poti manca orice, fara teama) si zambetul mult visat’’. 

Faptul ca Dr Leahu este unul dintre specialistii de top din Romania in domeniul implantologiei este sustinut de rezultatele foarte bune pe care le-a avut de-a lungul timpului. Experienta sa si tehnologia de ultima ora pe care o foloseste in cadrul clinicilor Dr Leahu sunt ingredientele unui zambet perfect, avand o rata de succes de 100% in oseointegrarea implantului dentar.

Tipurile de implant dentar folosite sunt cele mai performante la ora actuala in lume si se pot insera indiferent de varsta (incepand cu 18 ani), daca structura osoasa si gingiile sunt sanatoase. De exemplu, implantul Bredent  fast&fixed aduce beneficii uriase, atat pentru pacient, cat si pentru specialist, deoarece, dupa doar 24 de ore (timp in care sunt realizate  3 proceduri) poti avea o dantura perfecta si poti manca tot ce iti doresti. 

,,Multumita implanturilor dentare angulate, osul nativ devine suportul perfect biomecanic pentru restaurare. Atasarea imediata este posibila si datorita conectarii implanturilor intr-o constructie pasiva – in acest caz, o punte cimentata intraoral. (…) Implantul dentar are forma unui surub din titan, cu rolul de a inlocui radacina naturala a dintelui lipsa. Alegand un implant dentar, alegi sa <<nu strici alti dinti>>, fiind cea mai avantajoasa, durabila si naturala solutie de rezolvare a problemelor’’, mai spune Dr Ionut Leahu.

Pentru a ne bucura cat mai mult de rezultate, trebuie sa acordam o atentie suplimentara intretinerii implanturilor dentare, respectand reguli de igiena  orala precum utilizarea apei de gura si a atei dentare la fiecare periaj, precum si efectuarea controalelor de rutina la clinica stomatologica o data la 6 luni. 

Asadar, daca vrei o dantura frumoasa si sanatoasa, care sa iti redea increderea in fortele proprii si care sa iti permita sa zambesti iar din tot sufletul, te asteptam cu bratele deschise in cadrul oricarei clinici stomatologice Dr Leahu! Te asiguram ca specialistii nostri isi vor folosi vasta experienta in acest domeniu pentru a gasi cea mai buna solutie pentru tine!

implant dentar