Centrul Medical Matei Basarab deschide noi puncte de recoltare

Centrul Medical Matei Basarab este acum mai aproape de pacientii sai prin doua noi centre de recoltare in Bucuresti, pe bd. Iuliu Maniu nr.57 si str. Straduintei nr.1.  Centrul are ca focus principal sanatatea  mamei si copilului si ofera servicii medicale de exceptie si analize realizate in unul din cele mai avansate laboratoare medicale din tara.



Centrul Medical Matei Basarab reprezinta inca din 2003 suportul esential pentru mii de romani. Laboratorul „Matei Basarab” asigura o paleta larga de investigatii, iar laboratorul de biologie moleculara si genetica medicala au crescut practic posibilitatea de a ajuta noi pacienti prin servicii si investigatii disponibile aici.



Centrul Medical Matei Basarab, situata central, in zona Piata Unirii, este dedicata sarcinii si patologiei asociate acesteia si pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala de exceptie din specialitati diverse, capabila sa faca fata oricarei situatii. Clinica pentru copii completeaza serviciile oferite de policlinica prin intalniri lunare cu medicul neonatolog, servicii de consiliere sau consultatii de specialitate la medici pediatri cu experienta.



Centrul Medical Matei Basarab ofera suport prin gama larga de analize pentru toate categoriile de varsta si investigatii de laborator, fiind disponibile departamente de hematologie, biochimie, seroimunologie, virusologie sau parazitologie, genetica, biologie moleculara. Printre analizele puse la dispozitie se numara analize hormonale, citologice( test babes-papanicolau), secretie vaginala, detectie si genotipare HPV pentru femeile tinere, analize de infertilitate pentru cupluri, analize speciale pentru viitoarea mama, analize pentru femeia matura sau analize speciale pentru copii,  analize pentru depistarea alergiilor sau analize de boli infectioase precum rubeola, rujeola sau oreion.



Fie ca aveti nevoie de o ecografie, analize medicale sau investigatii complexe, la CMMB veti gasi servicii medicale private de exceptie, caracterizate prin timp foarte bun de executie a probelor, profesionalism, flexiblitate si deschidere pentru metode si tehnologii noi. Echipa medicala si de laborator este una din cele mai bune din Bucuresti, punand intotdeauna pe primul loc sanatatea si interesele pacientilor.



Pastrati sanatatea celor dragi, alaturi de Centrul Medical Matei Basarab. Va asteptam la intalnirea cu medicii nostri care pot raspunde la toate intrebarile dumneavoastra indreptandu-va spre cel mai eficient tratament. Mai multe informatii pe www.cmmb.ro sau apeland call center *2662 sau *CMMB (tarif normal in orice retea mobila).



Powered by SEO monitor