Hilmi lanseaza luna aceasta noi oferte la pachete medicale atractive

Luna trecuta iepurasul a adus clientelor Hilmi oferte foarte interesante de care inca mai poti profita. Beneficiaza de pachetul de screening complet redus la doar 195 RON care contine ecografie abdominala, ecografie transabdominala, ecografie mamara si ecografie transvaginala. Sau poate vrei un tratament cu ciocolata la doar 125 de lei sau pachetul de mezoterapie faciala injectabila oferit in aceasta luna la doar 195 de lei.



Este important sa mergi in mod regulat la medic pentru a iti face un control. Prin pachetul de screening de la Hilmi afli intr-un mod nedureros daca suferi de o afectiune care necesita atentie imediata. Ecografia abdominala identifica probleme la ficat, pancreas, splina, rinichi sau colecist, iar cea transabdominala orice problema la uter si ovare. In plus, vei putea identifica si alte probleme sensibile prin ecografia mamara si cea transvaginala. Este cel mai bine sa le depistezi cat mai devreme si sa urmezi tratamentul corespunzator, medicii de la Hilmi te vor indruma pas cu pas si iti vor recomanda tratamentul cel mai potrivit.



Ai piele matura cu riduri fine, pori dilatati, aspect tern si un ten lipsit de tonus? Mezoterapia injectabila stimuleaza regenerarea celulara, hranind si hidratand in profunzime. Substantele active din cocktailul injectat stimuleaza formarea colagenului si cresterea metabolismului celular. Tratamentul este acum redus cu 50%, un moment perfect sa profiti de el. Iar daca ai tenul gras si predispus la acnee sau tenul tau este uscat, sensibil si afectat de aparitia ridurilor, vei beneficia din plin de efectele unei masti cu ciocolata, plina de antioxidanti. Cu doar 120 de lei vei avea o piele moale, catifelata si stralucitoare.



Hilmi iti pune la dispozitie si multe alte tratamente si controale benefice din 7 tipuri de specialitati intr-un cabinet mordern, localizat central si cu medici pregatiti si amabili. Toate analizele medicale si testele sunt realizate cu echipamente de ultima generatie si poti fi sigura ca vei primi atentia cuvenita.



La Hilmi programarea se face foarte usor la numarul unic 031 9102 si stii ca nu vei avea de asteptat. Te poti programa oricand intre orele 08:00 si 20:00 in timpul saptamanii si intre 09:00 si 17:00 in weekend. Verifica promotiile din fiecare luna si ai grija de sanatatea ta prin pachetele speciale de stomatologie, ginecologie, dermatologie, analize medicale, ecogragie, urologie, endocrinologie sau cosmetica. Afla mai multe pe hilmi.ro si nu rata ofertele primaverii.



Powered by SEO monitor