De ce este important sa zambesti …



Femeile zambesc mai des decat barbatii. Primul lucru pe care dorim instinctiv sa-l facem atunci cand un bebelus zambeste la noi este sa-i raspundem inapoi, afisand un zambet. In timpul zambetului se elibereaza o anumita cantitate de endorfine, ceea ce favorizeaza aparitia starii de fericire.  De aceea, noua ne place sa fabricam zambete.

Fiintele umane nu invata, ci se nasc cu abilitatea de a se zambi. Spre exemplu, chiar si bebelusii care nu vad sunt capabili sa raspunda unui zambet.

Nou-nascutii prefera sa aiba in preajma persoane care zambesc, in locul unor persoane care nu zambesc. Zambetul le transmite afectiune.

Atunci cand te incrunti, se contracta si se dilata mai multi muschi decat atunci cand zambesti.

Zambetul este recunoscut drept un simbol al fericirii si al starii de bine in aproape toate culturile lumii.

Cert este ca zambetul este mai contagios decat gripa.

De aceea ne-am propus sa fabricam zambete unice, fiecare cu farmecul sau. Si, cum un zambet nu este suficient de frumos fara o dantura perfecta, noi, cei de la Neoclinique, ne concentram asupra acestui aspect si redam danturii stralucirea pe care o doriti. Va asteptam in oricare din clinicile noastre din Bucuresti ( Militari si Unirii ) pentru o consultatie. Te vom intampina cu un zambet si vei pleca de la noi zambind la randul tau. www.neoclinique.ro