Terapie laser pentru refacerea dupa efort fizic! Laserul HIRO – tratament indicat in entorse,



Terapia laser - cea mai noua metoda de tratament

„Cele mai frecvente afectiuni provocate atat de efortul fizic intens, in cazul unei persoane sedentare, cat si de suprasolicitarea fizica sau temperaturile scazute, in cazul persoanelor care practica periodic activitati sportive sunt: intinderile musculare, entorse, luxatii, crampe musculare, inflamatii ale tendoanelor, contuzii, fracturi, dureri de coloana vertebrala, hematoame, afectiuni ale nervilor periferici si afectiuni ale articulatiilor”, potrivit Prof. Dr. Mihai Berteanu, medic primar Recuperare Medicala de la Centrul de Recuperare Medicala, aflat in cadrul clinicii Medicover Victoriei.

Pentru astfel de traumatisme exista o terapie laser de ultima generatie – terapia HILT (High Intense Light Therapy), ce trateaza afectiunile sistemul muscular si articulatiile, eficient si in timp foarte scurt.

Beneficiile laserului HIRO asupra sanatatii musculare si articulare

„Laserul HIRO se deosebeste de alte terapii existente pe piata prin utilizarea energiei electromagnetice pentru ameliorarea metabolismului celular si implicit a refacerii colagenului din structurile musculoscheletale”, a explicat prof. Dr. Mihai Berteanu, din cadrul Centrului de Recuperare Medicala Medicover.

Terapia HILT, folosita de catre specialistii Centrului de Recuperare Medicala Medicover, presupune folosirea laserului HIRO pentru:

-          Stimularea regenerarii cartilajului articular in stadiile incipiente ale artrozei

-          Eliminarea rapida a contracturilor, datorita efectului analgezic intens

-          Reducerea inflamatiilor articulare si teno-sinoviale

-          Refacerea rapida a structurilor afectate

-          Resorbtia acumularilor de lichide

Durerea ameliorata de la prima sedinta

Terapia cu laserul HIRO difera in functie de gravitatea afectiunii, de la 3 - 4 sedinte, la 10 – 14 sedinte. Ca urmare a energiei foarte inalte folosite, fiecare sedinta dureaza doar cateva minute. In medie, un ciclu complet dureaza 10 sedinte, iar durerea se amelioreaza inca de la prima sedinta.

In prezent pentru terapia cu laser HIRO poti beneficia de un discount de 30% in cadrul Centrului de Recuperare Medicala Medicover, oferta valabila in perioada 06 februarie – 31 martie 2012.

„Terapia cu laser HIRO ofera o recuperare imediata a pacientului si reluarea rapida a functionalitatii, intr-un numar redus de sedinte si cu un tratament de scurta durata. Caracteristica speciala a laserului HIRO este data de energia foarte inalta folosita, care permite o adancime mai mare de penetratie si ajuta la stimularea tesuturilor din profunzime, care altfel nu ar fi atinse de laserele conventionale sau de alte proceduri de fizioterapie”, a adaugat specialistul Medicover. 

Terapie laser personalizata in functie de nevoile pacientului

Laserul HIRO se adapteaza fiecarui pacient in parte, acesta putand fi programat in functie de simptomele si afectiunile pacientului, oferind astfel parametrii personalizati de tratament.

Laserul HIRO, folosit de sportivi la Jocurile Olimpice

HILT este o terapie de ultima generatie, folosita de loturile sportive atat pentru prevenirea accidentarilor si mentinerea unui nivel crescut de energie, cat si pentru stimularea recuperarii rapide post-traumatism.

Terapia HILT, bazata pe actiunea laserului HIRO este folosita de echipele sportive atat in vederea pregatirii pentru competitiile sportive cat si pe durata acestora.

Pentru a putea beneficia de tratamentul cu laserul HIRO, iti recomandam sa te programezi pentru un consult la Centrul de Recuperare Medicala Medicover. Poti sa gasesti mai multe informatii pe site-ul: www.medicover.ro sau sunand la Call Center Medicover 021 9896.

 

 

***Despre Medicover Romania

Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in Germania, Romania, Moldova, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina si Turcia.

Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atat furnizor de servicii medicale, cat si asigurator de sanatate, oferind toata gama de servicii medicale prin spitale, clinici si laboratoarele Synevo.

In Romania, Medicover are grija de sanatatea a peste 100,000 pacienti anual, fie ca sunt angajati ai celor peste 1,500 companii abonate, fie ca sunt persoane fizice neabonate.

Medicover ofera servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de parteneri Medicover, formata din peste 219 de clinici private din toata tara.

În noul Spital Medicover din Bucuresti pacientii au acces la diagnostic ºi tratament avansat, o echipã dedicatã de medici ºi asistente, echipamente medicale de ultimã generaþie ºi confort asigurat pe toatã durata internãrii. Spitalul este dispus pe 7 niveluri ºi are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei sãli de operaþie ºi douã sãli de naºtere, dotat cu aparaturã medicalã de ultimã orã, poate gestiona intervenþii din toate specialitãþile chirurgicale.

laser HIRO tratament entorse intinderi musculare fracturi