Deschidere magazin Bauerfeind Bucuresti

    Miercuri,  1 februarie 2012, ora 17:00, va avea loc deschiderea primului magazin Bauerfeind din Bucuresti, situat pe Strada Nerva Traian, Nr.16, Bl. M35, Parter.
     Compania Germana Bauerfeind are o istorie de peste 80 de ani si se situeaza printre firmele de varf in domeniul ortezelor, ciorapilor compresivi si a suporturilor plantare. Aceste produse  contribuie de decenii la mentinerea si imbunatatirea sanatatii pentru o mai buna calitate a vietii.
    Succesul terapeutic al produselor Bauerfeind se datoreaza experientei de peste 80 de ani in tehnologia prelucrarii si a inovarii continue, datorate muncii de cercetare a medicilor si a oamenilor de stiintă. Aceasta colaborare a permis firmei sa ajunga liderul mondial in aplicarea tehnologiei de masurare digitala tridimensionala si volumetrica. Rezultatele au fost produse patentate, castigatoare de premii si asigurate de servicii care garanteaza satisfactia clientului si dovedeste calitatea “Made in Germany”.
    Pentru mai multe informatii accesati: www.bauerfeind.ro
    Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra pe adresa bucuresti@bauerfeind.ro sau la numarul de telefon:  021.322.22.28 .
 


Bauerfeind orteze sanatate suporturi plantare ciorapi compresivi