Tehnico Medical - Orteze, Lobostate si CorseteMedical Farm este o companie ce pune la dispozitie pentru intreaga tara echipamente si accesorii medicale. Cu o gama diversificata de produse la nivel national, Medical Farm ofera prin intermediul website-ului tehnico-medical.ro produse uzuale cum ar fi: orteze, dispozitive de mers, produse farmaceutice si fitoterapie, produse de ingrijire orala, produse pentru gravide, mamici si nou nascuti. Calitatea produselor medicale si farmaceutice ne-a ajutat sa ne facem un nume in Romania si un renume bazat pe seriozitate. Lucram cu parteneri nationali si internationali pentru produsele oferite si garantam calitatea acestora.

Ai nevoie de recuperare?

 

Ortezele reprezinta acele aparate destinate sustinerii, protejarii sau imobilizarii unei parti a corpului, afectata de o disfunctionalitate locomotorie. Ele pot avea diverse forme: atele, gutiere, gulere, corsete, centuri, sosete etc. Rolul ortezelor este de a usura durerile si de a mari mobilitatea regiunii afectate, reducand imobilizarea prelungita, ceea ce conduce la o vindecare mai rapida.

Ai dureri de spate?

Lombostatul este indicat in corectarea viciilor de postura, discopatie, lombosciatica, instabilitate, post-tractiuni, post-operator, fiind de asemenea recomandat muncitorilor in constructii, in agricultura, soferilor, sportivilor care isi solicita mult zona lombara.

De ce apare durerea de cap?

Una dintre cauzele aparitiei durerii de cap este pozitia incorecta a coloanei vertebrale – durerile de cap sunt astfel frecvente in randul celor care lucreaza la birou. De aceea va recomandam cu incredere corsetul Hessing care se utilizeaza in diverse afectiuni ca hernii de disc, lombalgii, post interventii chirurgicale, osteoporoza, ca suport pentru sustinerea coloanei toracolombare. Aceste corsete permit imobilizarea partiala a coloanei vertebrale, se realizeaza din material moale cu suport elastic care prezinta întarituri din material dur. Noi iti oferim posibilitatea de a-ti trai viata!

orteze corset lombostat medical tehnica medicala