Tricicleta pentru copii din ce in ce mai cautata

, la fel trebuie sa investiti intr-o tricicleta. Si tinand cont ca preturile nu sunt mari deloc, este o investitie atractiva si care ajuta copilului sa se dezvolte pe mai departe. Nu este de ajuns sa faca primii pasi in casa. Copilul trebuie sa mearga, sa alerge, nu trebuie tinut in casa. Chiar si iarna, atat timp cat temperaturile permit, copilul trebuie scos la joaca. Iar o tricicleta pentru un copil de 2-3 ani este cea mai buna optiune.

 

Asa cum aveti grija sa-i cititi micutului povesti pentru a-i dezvolta capacitatea de intelegere a lucrurilor si vocabularul, asa trebuie sa ii dezvoltati si mersul si sa il incurajati sa faca sport. Alegerea unei triciclete nu este chiar foarte simpla, deoarece sunt multe modele, pentru diferite greutati, inaltimi, varste. Daca ne referim la un copil de 3-4 ani, acesta deja are preferinte si este bine sa tineti cont de ele cand cumparati un lucru pentru el, pentru ca s-ar putea sa aveti surpriza sa nu-l foloseasca. Copiii pun mare pret pe culoare, pe ce personaje de desene animate sunt desenate pe tricicleta, daca un prieten de-al lor are un model asemanator si alte lucruri de acest gen. Asadar, trebuie sa aveti o discutie cu copilul, inainte de a-i cumpara o tricicleta.

 

Si un alt lucru de care trebuie tinut cont este ca din timp in timp, tricicletele mai trebuie schimbate cu unele pentru categoria de varsta a copilului. In general, un copil foloseste o tricicleta maxim 2 ani.

triciclete triciclete ieftine triciclete copii ieftine tricicleta triciclete copii 1 an