Eastpak fresh bags

    Suntem mandri sa anuntam ca SS13, noua colectie de la Eastpak, este disponibila si in Romania.
    Pe langa modelele deja cunoscute la noi, Padded Pak`r, Pytt, Evanz, Floid s.a., care au primit printuri si culori de primavara, am extins oferta de genti adaugand modele noi.
    Colectia Velow a fost creata cu gandul la biciclisti. Gentile sunt fabricate din materiale impermeabile si sunt foarte ergonomice.
    Gybbs este o geanta functionala si confortabila, gratie multitudinii de buzunare pentru accesorii, cat si a curelei de umar reglabile si capitonate. Buzunarul principal este capitonat pentru a proteja laptop-ul de pana la 15" de socuri.
    Hutson este conceput pentru laptop-uri de pana la 17". Compartimentul de laptop este capitonat si inchis cu fermoare cauciucate. La exterior prezinta doua buzunare pentru accesoriile tale. Materialul folosit este impermeabil.
    Gentile sunt disponibile in Romania in reteaua de parteneri online si offline ai Neocomm.
   
    Despre EASTPAK

    EASTPAK a fost infiintata in 1976, cand Mark Goldman a transformat compania tatalui sau, dintr-un producator de rucsaci si genti duffel pentru armata, intr-o companie lider in realizarea de solutii functionale urbane.

    De la rucsaci urbani inteligent construiti, la genti de umar functionale si trollere pentru calatorie, fiecare produs EASTPAK este realizat in asa fel incat sa duci cat mai multa inspiratie si experienta in viata de zi cu zi, fie ca iti petreci ziua in oras sau ca esti intr-o permanenta calatorie prin lume.

    Despre NEOCOMM

    Neocomm este o companie privata cu capital integral romanesc orientata pe introducerea de produse premium destinate posesorilor de calculatoare portabile din Romania, reprezentant exclusiv al marcilor booq, red maloo, Eastpak, si Crumpler pentru Romania.
    Mai multe detalii pe www.neocomm.ro.
    De asemenea, pentru a sta la curent cu stirile Neocomm, va puteti inscrie pentru newsletter aici: http://pressroom.neocomm.ro/aboneaza-te/

geanta laptop Eastpak rucsaci urbani