FunFox sau locul din care puteti cumpara cadouri inedite

Sub deviza “Think outside the box” magazinul online funfox.ro vine cu idei atipice in ceea ce priveste cadourile, obiectele ce pot deveni cadouri. Fie ca doriti sa surprindeti pe cineva drag sau preferati chiar pentru voi un mic rasfat, aici veti gasi cadouri potrivite pentru el, ea, copii, pentru casa sau pentru calatorii.

Arta de a darui se invata in timp, la fel si arta de a alege un cadou potrivit 

Stim ca exista cateva optiuni de cadouri clasice, adica mereu pregatite si cu care nu prea sunt sanse sa dati gres. Chiar daca reactia persoanei in cauza nu va fi una la cote maxime de apreciere, cel putin nu veti risca sa oferiti ceva nepotrivit. Totusi, cand va doriti ceva mai mult decat atat, cand intelegeti ca un cadou este mai degraba un creator de amintiri, veti face un research mai amanuntit. Iar cadouri speciale, cadouri inedite la FunFox veti gasi.

Un altfel de puzzle

Una din ideile valoroase pe care le puteti exploata se refera la a oferi cadou un puzzle. Nu unul oarecare insa. Cei de la www.funfox.ro dedica o sectiune speciala puzzle-urilor din lemn, 3D. Acestea sunt din lemn si sunt tematice. Pot fi mai interesante decat v-ati fi gandit. Cum suna un ceas de birou si calendar sub forma de puzzle 3D? Ceas zodiac, forme de camion sau carusel cutii muzicale sunt alte cateva idei ce va pot inspira de aici.

Jocuri pentru cei mari si cei mici 

Daca in cazul copiilor jocul si joaca sunt o modalitate practica prin care pot descoperi lumea, in cazul celor mari un joc poate fi un mod amuzant de a petrece cateva ore relaxandu-se. Mai ales in grupul de prieteni un joc de baut va starni nu doar amuzamentul, ci va crea si momente unice ce vor fi tinute minte. 

Optati pentru un shaker pentru a realiza retete de cocktail-uri sau pentru setul de sah in 3. Drone, seturi de carti de joc sau masini ce pot fi controlate din miscari simple sunt alte si alte cateva idei inedite regasite aici. 

Ce sa daruiesti celui care parca are de toate? 

Pentru cei care se gandesc la varianta practica a unui cadou trebuie spus ca este cu atat mai dificil daca destinatarul lor pare sa fie genul de om ce le are pe toate. Cu ce sa mai surprinzi persoana in cauza? FunFox are o selectie de cadouri wow. Iar aici incadram seturile de recipiente pentru bauturi fine, cu pahare incluse, din sticla, decantor, ceasurile multifunctionale, lampa de veghe in forma de unicorn sau set de boxe care danseaza, cu joc de lumini.

Astfel de idei demonstreaza versatilitatea cadourilor. In mod ideal, alegerea unuia va tine cont de un eveniment intre voi, de amintiri, de asa-zisul cod secret al prieteniei. Adica are relevanta cu momente traite impreuna. Fie ca vorbim despre un prieten pasionat de baut bere sau despre un copil, cadoul pentru oricine ar fi este o adevarata provocare sa fie ales. 

Descoperiti FunFox si o altfel de lume, cea a cadourilor inedite!

Contact:

0741 375 739