Teatrul de Arta Bucuresti prezinta comedia "Un barbat si mai multe femei"

 

Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamant sau un iad autentic?

Teatrul de Arta Bucuresti va invita vineri, 11 februarie, ora 19, la Centrul Cultural Reduta- Brasov, la comedia “Un barbat si mai multe femei”. Un spectacol cu Paula Chirila si George Constantinescu, in regia lui Bogdan Husanu.

Piesa abordeaza relatia dintre barbat si femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuala, in definitiv, disputandu-se vesnica problema a suprematiei unuia dintre sexe. Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care o minte logica nu-l poate rezolva. Femeia il poate innebuni pe barbat: cu iubirea, cu nerabdarea sau pur si simplu cu nervii.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima – ele sunt norocul si ghinionul din viata sa. O viata care devine brusc foarte imprevizibila...

Cum sa devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cat de mare este pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a provoca suspinele lor? Afla dintr-Un barbat si mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distributie: Paula Chirila, George Constantinescu
Regie: Bogdan Husanu

Rezervarile se fac la numarul de telefon 0744 368 736

Pretul unui bilet este 25 RON.

Adresa: Strada Apollonia Hirscher

 



Un bãrbat și mai multe femei – raiul pe pãmânt sau un iad autentic?

Teatrul de Artã București vã invitã luni, 14 martie, ora 21, la Clubul Þãranului, la comedia “Un bãrbat și mai multe femei”. Un spectacol cu Paula Chirilã și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Piesa abordeaza relația dintre bãrbat și femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictualã, în definitiv, disputându-se veșnica problemã a supremației unuia dintre sexe. Femeia este o ființã necunoscutã bãrbatului, un mister pe care o minte logicã nu-l poate rezolva. Femeia îl poate înnebuni pe bãrbat: cu iubirea, cu nerãbdarea sau pur și simplu cu nervii.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaște de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltatã, femeia paznic, femeia autoritarã, femeia disperatã, femeia victimã – ele sunt norocul și ghinionul din viața sa. O viațã care devine brusc foarte imprevizibilã...

Cum sã devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este prețul pe care trebuie sã-l plãtești pentru a provoca suspinele lor? Aflã dintr-Un bãrbat și mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distribuție: Paula Chirilã, George Constantinescu
Regie: Bogdan Hușanu

Rezervãrile se fac la numãrul de telefon 0746 114 224

Preþul unui bilet este 20 RON.

Adresã: Kisselef nr.3

teatru vineri Brasov comedie Un barbat si mai multe fe