Suc de mere Valea Mare – 100% mere in cel mai bun suc natural



Ne-am propus sa producem acelasi savuros suc de mere pe care il faceau bunicii nostri in trecut, insa sub cele mai atente si mai stricte conditii sanitare si de igiena. Metodele de presare s-au schimbat de-a lungul timpului iar acum, cu ajutorul tehnologiei moderne, putem obtine direct din mere, prin presarea directa, cel mai pur suc, pastrand acelasi gust proaspat, curat si nealterat. Cand spui Suc de mere Valea Mare spui suc natural delicios, spui 100% mere si spui doar mere, fara adaos.

Valea Mare direct din natura

Aici, la Valea Mare, impartim bucuria de a trai in mijlocul naturii cu pasiunea de a oferi cele mai bune produse naturale si un gust proaspat, consistent, de neuitat.

In epoca alimentelor artificiale si de proasta calitate, am observat ca oamenii devin mult mai constienti de ceea ce le place si din ce in ce mai exigenti cu produsele pe care le consuma in tot ce inseamna calitate, origine, prospetime, savoare si in general sustinerea unui stil de viata natural si sanatos. Acestea sunt exact valorile dupa care ne ghidam in tot ceea ce facem la Valea Mare. Stim ca noi oferim ceea ce tu cauti si ne-am propus sa devenim favoritul tau personal!

Cum reuseste Valea Mare sa ofere cel mai bun suc natural?

Simplu: beneficiind numai de cele mai bune ingrediente culese direct din natura si folosind cele mai moderne tehnici de ambalare pentru a te putea bucura impreuna cu familia ta de un produs sanatos si savuros, in orice moment al zilei.

Pentru a obtine un suc de mere natural cu adevarat, suntem in permanenta preocupati sa oferim o calitate si o savoare constanta, combinand diverse soiuri si origini si selectand cu atentie doar merele cele mai frumoase, proaspete si zemoase. Pentru a obtine cel mai bun suc de mere, acestea trebuiesc lasate sa se coaca in mod natural in pom. De aceea, noi presam merele in cel mai bun moment: atunci cand ele sunt coapte si pline de savoare. De asemenea, ne mandrim cu exactitatea procesului nostru de stoarcere, asa incat atunci cand savurezi un pahar de Suc de mere Valea Mare sa simti intact gustul si consistenta de mere proaspete.

Alege Suc de mere Valea Mare si bucura-te de savoarea intacta a merelor!

Sucul de mere Valea Mare este produs cu ajutorul tehnologiei moderne, sub cele mai atente si mai stricte conditii sanitare si igienice, folosind cele mai bune ingrediente culese direct din natura, astfel incat tu sa te bucuri impreuna cu familia ta de un produs sanatos si savuros, in orice moment al zilei.

Drumul direct de la mere la Suc de mere Valea Mare

Merele reprezinta unica materie prima pe care o utilizam la Valea Mare, acest suc de mere natural fiind obtinut printr-o presare directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara, fara vreun tratament suplimentar, si mai ales fara adaosuri (fara apa, fara zahar, fara conservanti, fara concentrat, fara arome, fara coloranti, etc.).

Presarea se face numai in cel mai bun moment, atunci cand merele sunt coapte si pline de savoare, pentru a pastra aroma proaspata a fructelor.

Dupa aceasta etapa, sucul de mere este usor pasteurizat pentru a se distruge microbii, bacteriile sau microorganismele inactive daunatoare si pentru a se preveni alterarea ulterioara. Pentru a nu deteriora produsul, la Valea Mare folosim doar o pasteurizare usoara, pastrand astfel intacte valoroasele beneficii nutritionale, gustul si savoarea originala.

Ambalaj aseptic: aceeasi prospetime, un timp indelungat

Pentru a pastra pentru cat mai mult timp savoarea si proprietatile unui astfel de suc natural, aveam bineinteles nevoie de un ambalaj aseptic, si cea mai buna optiune o reprezinta sistemul Bag-in-Box. Astfel, sucul ramane perfect sigilat, fara a fi expus la aer sau lumina, pastrandu-si intacta prospetimea pentru o perioada de pana la 1 an de la imbuteliere sau de 30 de zile de la deschidere. Forma simpla, practica si compacta a cutiei de Suc de mere Valea Mare si sistemul ei de turnare o fac usor de utilizat chiar si pentru copii, iar datorita robinetului incorporat poti fii sigur ca nu vei pierde nici macar o picatura de suc. In plus, poate fi pastrata oriunde in bucatarie sau in camara, sau pur si simplu in frigider pentru un gust mai racoritor.

Consumand Suc de mere Valea Mare obtii o contributie valoroasa in dieta ta

La Valea Mare obtinem un suc de mere plin de vitamine si minerale pastrate din fruct, devenind extrem de benefic pentru organism, reprezentand o contributie valoroasa in dieta ta. Sucul Valea Mare nu este doar un savuros suc de mere, ci si un ingredient natural absolut delicios de care te poti bucura in orice moment al zilei, la orice masa si, de ce nu, chiar si in diverse retete de cocktailuri.

Afla mai multe despre Sucul de mere Valea Mare!

Noi credem in lucruri simple si autentice – dealuri, livezi, fructe – si in nimic fals, adaugat. Gusta si cu siguranta ne vei da dreptate!

Valea Mare este o marca cu adevarat locala, pornita de la iubitorii de fructe si creata pentru iubitorii de fructe. Rasplata noastra este ca tu sa te poti bucura in fiecare zi de ce are natura mai bun de oferit, la cel mai inalt nivel de calitate. Si noi avem convingerea ca Sucul de mere Valea Mare este cel mai savuros pe care l-ai gustat vreodata. Cu siguranta este si cel mai sanatos!

Suc de mere Valea Mare in magazinul tau

Acum poti gasi Suc de mere Valea Mare la cutie de 3l sau de 5l, atat in cele mai cunoscute magazine traditionale, precum si in magazine naturiste.

Contacteaza-ne pentru a afla cea mai apropiata locatie de unde poti cumpara Suc de mere Valea Mare

S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Str. Baracie nr. 544, 117805
Valea Mare - Pravat, Arges
Tel/Fax: 0248 557 038
Email: info@valea-mare.ro

www.valea-mare.ro

http://blog.valea-mare.ro

 

Beneficiile Sucului de mere Valea Mare, pe scurt:

•  suc natural de mere

•  ingrediente: 100% mere

•  nu este facut din concentrat

•  fara indulcitori, fara apa, fara coloranti, fara arome artificiale, fara conservanti

•  perioada de valabilitate lunga: 1 an de la imbuteliere sau 30 de zile de la deschidere

•  prospetime si savoare autentica de mere

•  excelenta sursa de sanatate si vitalitate pentru organism

suc de mere suc natural suc de mere natural suc de mere valea mare ambalaj aseptic