Laboratoire Gravier a lansat o noua gama de produse cosmetice bio pe baza de lapte de magarita

 

Compania Laboratoire Gravier din Franta a lansat o noua gama de produse cosmetice si de ingrijire corporala bio pe baza de lapte de magarita fara conservanti sintetici clasici, fara coloranti, tensioactivi sulfatati, ftalati, silicon, uleiuri minerale, PEG parabeni. Cleopatra, regina Egiptului, a fost prima care a adus in prim-plan proprietatile laptelui de magarita. Apoi, de-a lungul secolelor, cele mai rafinate femei l-au utilizat pentru a-si pastra catifelarea si stralucirea pielii.

 

Produsele Laboratoire Gravier de ingrijire si infrumusetare ofera alternativa unei abordari diferite a frumusetii, a unui stil de viata diferit. Acestea nu contin: parafina sau silicon, polietilenglicol si nici polipropilenglicol, ingrediente etoxilate, parabeni sau fenoxietanol, coloranti sau parfumuri sintetice, flatati sau nitromoscuri. In acelasi timp produsele detin certificarea Nature&Progres.

 

Pentru ingrijirea tenului avem crema de zi hidratanta, iar pentru ingrijirea corpului veti putea alege sampoane, sapunuri, geluri de baie laptele de corp indispensabil femeii moderne.

 

De asemenea, Laboratoire Gravier ofera o gama diversificata de produse cosmetice bio, de intretinere completa, dedicata femeilor moderne si care raspunde exigentelor de ultima ora in materie de ingrijire bio.

 

In prezent, compania ofera peste 600 de produse, este prezenta in majoritatea magazinele de produse naturale din Franta si exporta in Japonia, Coreea de Sud, Canada, tarile din nordul Europei si, desigur, Romania.

 

Acum aveti oportunitatea de a le cunoaste prin intermediul Armelle, unic distribuitor in Romania ale acestor produse cosmetice si de ingrijire corporala bio ce pot fi achizitionate atat prin intermediul magazinul online www.armelle.ro, cat si direct din punctele de vanzare din Oradea.

 

Laboratoire Gravier. Marca preferata a femeilor rafinate!

cosmetice bio cosmetice naturale cosmetice franta