Happy birthday, Crumpler!

Pe 17 iunie 1995, in Melbourne Australia s-a nascut <a title="Crumpler" href="&quot;https://vimeo.com/67889007#/&quot;&quot;" target="_blank">Crumpler</a>.
Pe 17 iunie 2013 si-a sarbatorit majoratul.
  Crumpler a fost fondat de Dave Roper si Will Miller, fondatorii firmei de curierat pe bicicleta Minuteman Messengers, alaturi de Stuart Crumpler, producator de mobila / curier pe bicicleta.
  La inceput, ei au produs genti numai pentru curierii firmei Minuteman, dar pe masura ce gentile au inceput sa fie vazute prin oras, oamenii au inceput sa le ceara.
  Urmatorul pas a fost intrarea in echipa a lui Siegfried Elgert si Jörg Bodenschatz.
  De atunci, gentile Crumpler s-au distins prin culori tari, modele bine gandite orientate catre protejatea echipamentelor foto si IT, marketing istet si o atitudine relaxata.
 
  Despre NEOCOMM

  Neocomm este o companie privata cu capital integral romanesc orientata pe introducerea de produse premium destinate posesorilor de calculatoare portabile din Romania, reprezentant exclusiv al marcilor booq, red maloo, Eastpak, si Crumpler pentru Romania.
  Mai multe detalii pe www.neocomm.ro.
  De asemenea, pentru a sta la curent cu stirile neocomm, va puteti inscrie pentru newsletter aici: http://pressroom.neocomm.ro/aboneaza-te/

Crumpler happy birthday