Beauty One a impresionat printr-un spectacol de Culoare si Hair Styling





Seria seminariilor a demarat cu cel sustinut in Bucuresti, la Double Tree by Hilton, a continuat la Iasi pe 27 martie,la Hotel Ramada urmand ca echipa Beauty One sa viziteze  principalele orase din tara.

In prima parte a spectacolului s-a pus accent pe calitatile vopselei permanente 100% fara amoniac CHI, un produs care cu siguranta satisface toate nevoile unui profesionist: culori de durata, un par sanatos, plind de stralucire si acoperire perfecta a firelor albe si pe noul sistem fara amoniac pentru  suvite si reflexe naturale.

Hairstilistii prezenti au fost impresionati de usurinta cu care se utilizeaza sistemul de colorare CHI, posibilitatile infinite de nuante si precizia rezultatului.

Dupa demonstratia de culoare, echipa artistica label.m a adus in fata publicului ultimele tendinte in tunsoare si Hairstyling din noua Colectie label.m 2012, tendinte introduse pe marile podimuri de la Londra de catre  Art Directorii Academiei Toni&Guy si preluate ulterior la nivel mondial.

Audienta numeroasa a fost placut surprinsa de demonstratiile oferite de catre echipa artistica Beauty One, formata din Art Directori foarte apreciati cum sunt: Cristian Scutaru, Raluca Nichitoi,  Gina Aron si Alin Mihalache. Acestia au prezentat armonia dintre linie si culoare, reflexe, tonuri si suvite deosebite, puse in valoare de stralucirea si precizia produselor de hairstyling.

beauty one frumusete curs de hairstyling cosmetica seminar de culoare