Trenta Pizza lanseaza promotia 1 + 1 cu ocazia zilei de 8 Martie



Pizza Grande Carnivora este una din cele sapte sortimente de pizza cu blat pufos si diametrul mai mare decat  standardul 30 cm din meniul de pe site-ul companiei. Pizza Grande Carnivora contine mozzarella, salam chorizo, bacon, sunca, ardei gras si sos de rosii din rosii proaspete, ulei de masline, oregano si piper alb.




“Ne-am gandit sa lansam aceasta oferta de o zi in urma succesului inregistrat de promotia 1+1 la pizza Grande Trenta din 1 martie . Si pentru ca succesul este datorat clientilor nostri, am creat aceasta oferta drept raspuns la cererile lor indreptate catre noi in decursul saptamanii trecute prin mai multe canale: retele de socializare, e-mail si telefonic la numarul de telefon unde primim comenzi”, a declarat Sorin Mares, General Manager Trenta Pizza. “Credem cu tarie ca numai o buna comunicare cu clientii si  crearea de oferte care sa ia in considerare propunerile lor duc la succesul dorit de orice companie” a mai adaugat reprezentantul companiei.




Pretul unei pizze Grande Carnivora, cu diametrul de 40 cm este de 38 lei, insa de 8 Martie, clientii Trenta Pizza platesc una si primesc doua.

8 Martie este una din acele zile in care numarul comenzilor de pizza creste, de aceea Trenta Pizza doreste sa creeze o traditie si sa surprinda clientii cu oferte si promotii tentante in cele mai speciale zile din decursul anului.

 

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. 

livrare livrari pizza Bucuresti comanda