Cazarea in apartamente ca alternativa pentru hoteluri




 

Luna aceasta aduce cu sine o veste buna pentru aceia dintre dumneavoastra care calatoresc foarte des si pentru perioade lungi de timp, dar si pentru cei care sunt in cautare de alternative pentru hoteluri.

 

Desi nu este o practica atat de cunoscuta,  aveti posibilitatea de a va caza in regim hotelier, in apartamente, atat in Bucuresti cat si in marile orase ale Romaniei.

 

Site-ul apart.hoteluri.biz va ofera posibilitatea de a inchiria apartamente in regim hotelier, atat pentru perioade scurte de timp cat si pentru perioade mai lungi. Serviciul este disponibil pentru persoane fizice si juridice fie ca sunteti proprietari sau turisti.

 

Avantajele unui astfel de serviciu pentru turisti sunt foarte multe insa poate cel mai important il reprezinta faptul ca apartamentele in regim hotelier sunt mult mai ieftine. Pentru vacante mai lungi care implica mai mult decat o singura persoana, avantajul acesta este evident.

 

Un alt mare avantaj il reprezinta faptul ca va puteti alege zona in care doriti sa locuiti pe durata sederii,  astfel incat sa beneficiati de un acces cat mai rapid in zonele de interes. Check-in-ul se face in cele mai multe cazuri la locatie sau in apropierea blocului de locuinte iar in momentul in care faceti rezervarea este indicat sa intrebati exact pentru a putea alege o varianta convenabila.  Mai mult, un alt avantaj este acela ca va puteti caza si parasi locatia la orice ora, nemaifiind legati de check-in „dupa ora 12” si check-out „inainte de ora 12”.

 

De asemenea este important sa mentionam faptul ca spatiul pe care il aveti la dispozitie este considerabil mai mare si aveti garantia ca pozele sunt reale si nu au fost facute in „cea mai buna camera a hotelului” iar in realitate va veti caza in una considerabil mai mica.

 

Stim ca nu exista room-service iar serviciul de curatenie este optional, insa practica ne-a aratat ca majoritatea clientilor prefera sa isi aleaga meniurile printr-un drum la supermarketurile din zona si sa isi gateasca singuri, in special in cazul familiilor.

 

Pentru turistii business un apartament este mult mai indicat in cazul deplasarilor deoarece un meeting poate avea loc intr-un living spatios, avand intimitate spre deosebire de o camera de hotel in care clientul va sta incomod pe acelasi pat.

 

Legat de intimitate, ce poate fi mai adecvat in conditiile in care aveti nevoie de o perioada de relaxare intr-un spatiu privat? In apartamente nu veti auzi niciodata tipetele copiilor din camerele vecine sau zgomote pe holuri, fiind vorba de un spatiu personal, unde sunteti anonim pentru vecini.

 

Tot in calitate de turist business, daca doriti sa inchiriati un apartament in interes de serviciu, nu va mai trebui sa cautati la agentiile imobiliare, unde perioadele de inchiriere sunt foarte mari. In plus beneficiati de posibilitatea de a va deconta cheltuielile de cazare, intrucat veti beneficia de posibilitatea de a incheia un contract pe termen lung ce va va garanta faptul ca ori de cate ori aveti nevoie, veti gasi un apartament disponibil.

 

Ultimul dar nu cel din urma beneficiu este legat de siguranta bunurilor. Apartamentele noastre au usi metalice si nu veti avea niciodata probleme daca nu uitati sa incuiati usa. Personal , in hoteluri am avut experiente nefaste in care m-am trezit cu anumite bunuri lipsa, care desi nu aveau valoare mare, m-au afectat pe perioada sederii.

 

Pentru a studia oferta noastra completa de apartamente si garsoniere  in regim hotelier , nu ezitati sa ne vizitati la adresa www.apart.hoteluri.biz sau sa contactati call-center-ul nostru la numarul de telefon 0765.44.22.00 pentru a va planifica din timp vacanta dorita.

regim hotelier cazare apartamente regim hotelier bucuresti