Trenta Pizza lanseaza pizza Eu cand vreau sa fluier fluier



“Ideea denumirii noului produs Trenta Pizza a aparut in momentul in care am auzit replica lui Silviu, personajul principal din film  care spune ca ii place sa mance pizza. In acelasi timp, suntem alaturi de performantele romanilor, indiferent de domeniul din care fac parte, de data aceasta suntem mandri de succesul purtat la Berlin de cinematografia romaneasca. Trenta Pizza va promova filmul prin intermediul cutiilor de pizza, servetelelor umede si a pliantelor personalizate cu numele acestuia. “, a declarat Andrei Bartesch, director de marketing Trenta Pizza.

 

Pizza “Eu cand vreau sa fluier, fluier” va putea fi comandata in perioada 23.03.2010 – 30.04.2010, iar ingredientele pe care le contine sunt atent alese pentru a oferi in final un produs demn de numele pe care il poarta: mozzarella, salam chorizo, bacon, ardei gras proaspat,  rondele de masline negre, rosii proaspete si sos de rosii.

 

 Lansarea filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” are loc in aceeasi perioada in care are loc aniversarea a 5 ani de cand Trenta Pizza si-a inceput activitatea, drept urmare recomandam o pizza de calitate alaturi de un film de calitate.

 

Trenta Pizza, companie specializata in livrare pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

 

 

livrare livrari pizza bucuresti fluier