Trendylookro magazinul tuturor femeilor

 

 

De obicei, aglomeratia este obositoare si agasanta, dar ocazional poate fi chiar... instructiva, oferindu-ti posibilitatea ca intr-un anonimat deplin sa faci un adevarat studiu de piata, poate mai autentic si relevant prin sinceritatea discutiilor ascultate involuntar. Intr-un astfel loc, strivita aproape de lumea din jur, am ascultat inevitabil discutia dintre cateva prietene despre felul in care prefera sa-si cumpere hainele si am aflat lucruri uimitoare, care au contribuit intr-un mod hotarator la aparitia noului magazin online de moda pentru femei, Trendylook.ro.

 

Nu va mai tin ca pe ace si va spun “secretul” aflat din discutia in cauza. Una dintre doamne se plangea de faptul ca din cauza siluetei sale rubiconde, toata placerea cumparaturilor se transforma in umilinta la glumele nesarate facute de vanzatoarele cu fusta scurta si minte putina cand o vad alegand o lenjerie intima vaporoasa si le marturisea prietenelor ca de rusine, de multe ori prefera sa renunte la articolul respectiv. O alta, aratand ca un fotomodel, incearca sa o consoleze, dar a treia o opreste brusc, confesandu-se necajita ca din cauza faptului ca este micuta de inaltime, de multe ori este trimisa la... raionul cu articole pentru copii, desi ea isi dorea o rochie de seara.

 

Tot din aceasta discutie instructiva am aflat si faptul ca pentru aceste motive cele trei doamne au decis ca magazinele online sunt ideale pentru ele si ca este modalitatea prin care in viitor isi vor cumpera hainele, mai ales ca pot gasi cam tot ce le trebuie, salvandu-si astfel nu numai respectul de sine, dar si timpul si chiar banii. Si asa au “semnat” cele trei necunoscute actul de nastere pentru Trendylook.ro, menit sa fie magazinul preferat al oricarei femei care iubeste moda, unic pe piata prin conceptul sau si dragostea plina de respect si intelegere pentru fiecare fiica a Evei. Piata este plina de astfel de site-uri, dar tocmai aceasta discutie, de o sinceritatea totala si autenticitatea ei cu accente chiar dramatice, a fost primul pas care a dus la nasterea acestui magazin, care doreste sa devina cel mai bun prieten al tuturor femeilor si al fiecareia in parte.

 

Aparitia unui nou magazin de fashion pe o piata invadata de astfel de oferte, mai mult sau mai putin avizate si de buna credinta, este o provocare pe cat de coplesitoare, pe atat de frumoasa si grea. S-ar putea spune ca seamana cu o nastere, si, ca orice nastere, presupune asteptare si efort, dar cand apare pe lume, cata bucurie si cata satisfactie sa-l vezi crescand si implinind cele mai frumoase si intime visuri si sperante ale femeilor care se regasesc in fiecare lucrusor de pe site-ul nou descoperit...

 

Nimic nu face o femeie mai profund femeie decat moda si stilul sau personal, imbracamintea care o invaluie ca petalele unei flori, indiferent daca este abia un boboc care inmugureste, o floare in plina explozie a frumusetii sale sau una care se bucura de plenitudinea superba a unui amurg.

 

“Femeile reale, femeile care sunt iubite si alaturi de care iti petreci viata cotidiana, nu sunt cele care defileaza pe catwalk in tinute care de care mai fastuoase si glamour, ci sunt cele pe care le intalnim la piata, in metrou, la job sau la un spectacol de teatru. Femeile reale sunt inalte sau scunde, sunt suple sau rotunjoare, sunt blonde sau brune, intr-un cuvant, sunt diferite si fiecare are caracteristicile sale specifice si, desigur, gusturile si preferintele sale, pe care noi dorim sa le satisfacem asa cum nimeni nu a facut-o inca”, spune cu emotie Ioana Negoita, managerul Trendylook.ro.

 

Da, Trendylook.ro este magazinul tuturor femeilor reale, micul lor paradis si locul in care gasesc tot ce o iubitoare de moda poate visa. Trendylook.ro s-a nascut pentru ele, ca deplin si suprem omagiu adus feminitatii lor, cu iubire si respect, pentru implinirea frumusetii lor supreme, oferindu-le cele mai potrivite haine pentru orice moment din viata, de la lenjeria cea mai delicata, la rochii de zi sau rochii de seara in care pot straluci la evenimentele speciale si de neuitat din viata lor.

 

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, va asteptam la Trendylook.ro, magazinul care s-a nascut special pentru voi toate si pentru fiecare femeie in parte, dar si pentru barbatii care iubesc o femeie si doresc sa-i faca cel mai potrivit cadou, fie ca este vorba despre o lenjerie intima cocheta pentru clipele de tandrete, de o rochita sexy pentru cand va distrati intr-un club la moda sau de o rochie de seara care sa-ti evidentieze formele in toata splendoarea feminitatii tale.

 

Vrei sa fii mereu in tendintele modei? Vino la Trendylook.ro, paradisul tuturor femeilor!

lenjerie intima rochii de seara costume de baie lenjerie mirese Trendy look