Toamna se numara evenimentele pentru tinerii parinti!

































 











































Două DVD-uri & o Broșură!











































Asociația Școala Mamei Junior se adresează viitorilor părinți de aproape 10 ani cu programe educaționale pre și postnatale în Timișoara.

Pentru a putea ajuta și alte cupluri care așteaptă în viața lor un copil și nu se afla într-un oraș în care să existe un astfel de centru, sau sunt prea ocupați, această asociație a lansat cursurile în format video, sub forma a două DVD-uri, Curs prenatal pentru femei însărcinate și Curs de puericultură pentru tătici, plus broșura Ghid de sarcină.















































Evenimente în Septembrie la București

























1.  Lansarea oficială a proiectului la Cărturești 

Vineri, 21 septembrie, ora 19:00, librăria Cărturești Verona











































Viitorii părinți sunt așteptați cu premii și surprize inedite la această lansare a DVD-urilor și a broșurii. Tăticii vor participa la demonstrații live de schimbat scutece, vor avea șansa să câștige DVD-uri, broșuri si... zile de concediu.

Dr. Ioana Vârtosu va fi prezentă pentru a răspunde tuturor participanților la întrebările lor legate de sarcină și îngrijirea sugarului, într-un spațiu special amenajat cât să permită intimitatea fiecărui participant, savurând un ceai aromat din partea casei.

În plus toate persoanele care se înscriu la eveniment vor avea parte și de un cadou din partea organizatorilor - broșura Ghid de sarcină plus câteva surprize!




































































2. Baby Expo - Stand F.16

20-23 septembrie, orele 10:00-19:00, Sala Polivalentă











































În fiecare zi expozițională vă așteptam cu oferte de minim 10% reducere la orice achiziție. În plus fiecare participant va primi un cupon de 10% reducere la cumpărăturile onlinepe care îl va putea folosi personal sau face cadou.

Joi, 20 septembrie, orele 16-17 invităm viitoarele mămici la un seminar inedit despre sarcină, cu bune și cu rele, în care fiecare va avea ocazia să lanseze propria întrebare la care să primească răspuns din partea doamnei doctor Ioana Vârtosu, fondatorul acestei asociații și autoarea DVD-urilor Curs prenatal si Curs de puericultură. În cadrul acestui seminar vor fi abordate diverse teme, pornind de la igienă, vestimentație, mituri legate de sarcină, vergeturi, mâncarimi ale pielii, vopsitul părului, cosmetică/manichiură/ pedichiură, mișcarea fizică, indicații/contraindicații de sport, exercițiile Kegel, alimente permise, exemple de alimentație, surplusul de kilograme în timpul sarcinii până la ultima întrebare adresată din public sau ora închiderii.

La finalul seminarului, va avea loc și o nelipsită tombolă la care puteți câștiga un pachet complet de DVD-uri Curs prenatal plus Curs de puericultură. Și pentru că ne dorim ca toată lumea să plece cu ceva din partea noastră vom oferi fiecărei participante un voucher de 10% reducere la atestatul online de puericultură.

























3. Academia Femeilor - Femeia, evoluție spre autenticitate

Vineri, 21 septembrie, orele 9:00-19:00, Willbrook Platinum and Convention Center











































Evenimentul "Femeia, evoluție spre autenticitate" reprezintă un punct de cotitură pentru femeile care își doresc evoluție în viața lor. 

Realizat într-o formă inedită, evenimentul se va desfășura sub forma de mini-seminarii și workshop-uri pe durata unei zile întregi susținute de tutorii fiecărui domeniu vizat precum și de Specialiștii din Academia Femeilor.

Evenimentul își propune să creeze un mediu propice de învățare, de evoluție și dăruire dinspre femei către femei. Participanții vor învăța cum să-și construiască strategiile pentru a acționa într-un mod pozitiv pentru un trai împlinitor în toate ariile vieții.  Participantele vor putea să-și creeze, să-și dezvolte și să aplice abilitățile, experiențele și deprinderile lor într-un model de succes pentru ele și organizațiile lor.

La acest eveniment veți avea parte de reduceri și oferte promoționale, plus, doamna doctor Ioana Vârtosu va fi prezentă și cu un discurs despre relatia mamă - copil, între orele 10:45 -11:15.















































Materiale Școala Mamei Junior

























Curs Prenatal pentru femei insărcinate

Ghidul tău complet de sarcină











































Este realizat sub formă de videoclipuri si tutoriale (împreună cu o gravidă) si cuprinde:
De-ale sarcinii: confirmarea sarcinii, urmărirea sarcinii, analize, igiena, vestimentație, mituri legate de sarcină, vergeturi, mancărimi ale pielii, vopsitul părului, cosmetică/manichiură/pedichiură
Sportul: mișcarea fizică în această perioadă, indicații/contraindicații de sport, exercițiile Kegel, întărirea musculaturii
Alimentatia: alimente permise, exemple de alimentație, surplusul de kilograme în timpul sarcinii

Bonus pe DVD veti găsi:
Meseria de părinte: surse in informare pe timpul sarcinii, importanța centrelor prenatale, cursuri prenatale și sfaturi de la mămici (schimbat de scutece clasice, lavabile, sisteme de purtat bebelușul)

Materialul în format DVD este disponibil la prețul de 49 lei. 



































































Curs de Puericultură pentru tătici

11 videoclipuri și tutoriale pentru viitori tătici











































Este realizat sub formă de videoclipuri și tutoriale ce cuprind:
Travaliu: semne prevestitoare, semne de travaliu şi semne de urgenţă, precum şi rolul tăticului în primele zile de viaţă, tristeţea postpartum;
Acasă: cum amenajăm camera bebeluşului şi care este rolul tatălui în primele zile acasă, când scoatem bebeluşul la plimbare, când acceptăm musafiri;
Igiena bebeluşului: cum îi facem băiţa, cum facem igiena organelor de simţ, igiena scutecului, cum îmbrăcam bebeluşul;
Colicile abdominale: care sunt cauzele şi care sunt trucurile pentru a linişti durerea bebeluşului.

Ca și Bonus veți găsi pe DVD:
Sistemele de purtat bebelușii: perioada corectă de folosire și instrucțiuni, exemple de la alți părinți;
Depistarea displaziei de șold: prevenție, purtarea corectă a copilului și ecografia;
Afecțiunea, teoria atașamentului, cele cinci limbaje ale iubirii.

Materialul disponibil în fomat DVD este disponibil la pretul de 39 lei plus taxe poștale. În plus, intrând pe site viitorii tătici află cum pot intra în posesia atestatului de puericultură care le oferă în mod legal încă zece zile suplimentare de concediu. Achiziționarea DVD-ului le ofera 10% reducere la obținerea acestui atestat.



































































Ghid de Sarcină

Ne pregătim să devenim părinți...











































Achiziționarea ambelor DVD-uri aduce în plus viitorilor părinți un Ghid complet de sarcină, sub forma de broșură, ce cuprinde totul pornind de la preconcepție (stil de viață, analize) până la naștere (simptome, controale și analize medicale, simptome, igiena, alimentatie, sport), inclusiv lista de cumpărături pentru bebe.

Acest Ghid poate fi achizitionat si separat la pretul de 15 lei. 

























































































Urmărește-ne pe Rețele de Socializare

























Îţi mulţumim mult încă o dată pentru interes! Te invităm să accesezi site-ul cursdepuericultura.ro, iar pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre, urmărește-ne pe rețelele de socializare.







































































gravide bebe parinti curs puericultura