Toamna aceasta, “competiția cu TINE începe” în a 23-a ediție SuperBlog

Ajunsă la a 23-a ediție, cea mai longevivă competiție de blogging din România revine cu o nouă invitație către blogosferă: aceea de a-și antrena creativitatea și perseverența într-un maraton” blogosferic de două luni, sub sloganul competiția cu TINE începe”.

Înscrierile în SuperBlog 2021 au început la 1 septembrie și vor continua pe toată durata competiției. Deja s-au aliniat la start aproape 100 de bloggeri, iar concurența se anunță acerbă. În premieră, fiecare participant SuperBlog va avea o pagină de prezentare dedicată pe site-ul competiției, pentru a se spori vizibilitatea și stimula parteneriatele. Totodată, sponsorii pregătesc campanii de testare în care se oferă produse tuturor bloggerilor înscriși la probele respective. Urmează o toamnă bogată în provocări, în premii și adrenalină.

Proiectul numără deja 22 de ediții încheiate, în care s-au înregistrat circa 3000 de participanți, peste 40.000 de articole, peste 500 de probe, 150 de branduri și s-au acordat mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii. În cadrul competiției, bloggerii au oportunitatea de a-și demonstra atuurile de influenceri, în probe care mai de care mai dificile, cu cerințe și termene stricte, și astfel își testează deopotrivă creativitatea, versatilitatea și disciplina. La rândul lor, brandurile se promovează într-un context inedit, susțin dezvoltarea blogosferei și identifică potențiali colaboratori.

Între 1 octombrie și 2 decembrie 2021, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, superbloggerii vor primi câte o probă propusă de sponsorii competiției, pe teme despre îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice și produse de înfrumusețare, bijuterii și pietre semiprețioase, cafea, ceaiuri, suplimente alimentare și servicii pentru sănătate, electrocasnice, mobilier și produse pentru casă, materiale de construcții și hale metalice, până la filme, accesorii auto, servicii financiar-bancare, soluții de economisire prin cumpărături, decorațiuni de sărbători, servicii turistice și echipamente pentru HoReCa.

În funcție de rezultatele obținute la jurizare, concurenții pot câștiga premii la fiecare probă de blogging la care aleg să participe, precum și premii suplimentare, în bani și/sau produse, dacă la finalul competiției se clasează printre primii în clasament.

Competiția este deschisă tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 18 ani, care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 2 decembrie 2021.

Competiția SuperBlog 2021 este sponsorizată de Answear.ro, AutoGedal, Alma Parchet, Ambition, AVBS Credit, CashClub, DepozitulDeBrazi.ro, Fares, Farmec, FAVI, FRANKE, Frisomat, GGM Gastro, GLAMI, Indira, InterComFilm Distribution, Kfea.ro, Springfarma, StoneMania Bijou, Savini Due, Terra Salin, Vindem-Ieftin.ro.

Terra Salin se alătură cu emoție celui mai mare concurs național de blogging. Creativitatea și inovația definesc această competiție și cu siguranță fac diferența într-o luptă din ce în ce mai aprigă în online în condițiile limitării interacțiunii offline. Suntem tare curioși să vedem cum putem construi împreună imaginea unui concept nou pe piață cu nenumărate beneficii asupra sănătății celor mici și celor mari”, declară Mari Fecioru-Ivan, co-owner Terra Salin.

Suntem la prima participare în cadrul acestui proiect și ne bucurăm tare mult că avem oportunitatea de a face cunoștință cu bloggerii din comunitatea SuperBlog. Suntem convinși că vom avea parte de numeroase surprize plăcute (și de o parte, și de cealaltă), iar misiunea de a ne alege câștigătorii va fi una extrem de dificilă (dar asta ne și dorim, să nu ne faceți „viața” mai ușoară)!

Noi, echipa Kfea.ro, ne-am dorit să vă dăm energie pentru o competiție de anduranță, să vă depășiți limitele imaginației cu mai multă ușurință. Cunoaștem toți beneficiile cafelei, nu-i așa? :) Iată-ne, așadar, aliniați la startul unei noi ediții SuperBlog.

Într-adevăr, „Competiția cu TINE începe!”, iar o zi super-creativă începe cu o #kfea super-bună! Mult succes tuturor!” - Echipa Kfea.ro

"Noi suntem la a patra participare: trei ediții de toamnă și una de primăvară. De data aceasta venim în competiție cu o identitate nouă, springfarma.com, și suntem curioși să descoperim cum vor primi superbloggerii provocarea noastră. Chiar dacă nu mai suntem FarmaciaLaPretMic, am rămas cu aceleași prețuri speciale și livrăm rapid oriunde în țară. Abia așteptăm să înceapă competiția și să citim poveștile voastre!" – Ioana Liviana Badea, Brand Manager Spring, Farmacia la Preț Mic

"Bloggerii români sunt pasionați, extrem de competitivi, inspirați și creativi. Am avut plăcerea de-a descoperi potențialul blogosferei de la noi în cele câteva ediții de când agenția noastră este parteneră a competiției SuperBlog. Îi felicităm pe organizatori pentru rolul lor în dezvoltarea și închegarea comunității de bloggeri români, în cele 23 de ediții SuperBlog! În plus, pentru proiectele conexe competiției - precum podcastul «Vocea SuperBlog», cât și pentru noile secțiuni din site, de prezentare a bloggerilor. Toate acestea chiar servesc la transformarea bloggerilor în repere pentru cititori și urmăritori, cât și pentru brandurile interesate de extinderea colaborărilor cu ei. Competiția cu TINE începe, corect, așa că de-abia așteptăm să vedem și de această dată evoluția temerarilor penelului!” - Andreea Paleologu, Account Director și Co-fondator Sag Media Communications

Condeiele sunt ascuțite? Noi ne-am așezat entuziasmați la linia de START a competiției SuperBlog și invităm bloggerii să ne IA BANII prin scrierea unor articole geniale, așa cum au dat dovadă și în alte ediții.

2021 a fost pentru AVBS Credit un an în care performanța și succesul au fost rezultatele unor demersuri marcate de curaj și determinare, tocmai de aceea în proba noastră provocăm bloggerii să pună accent în propriile lor articole pe creativitate, imaginație și încredere! Urăm succes bloggerilor și abia așteptăm să citim articolele lor grozave!” - Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit

,,Există o singură casă: acolo unde sufletul tău își găsește locul. Restul sunt simple clădiri.” Plecând de la acest citat, SuperBlog a devenit pentru Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro un fel de sărbătoare în care se împărtășesc reflexii ale implicării celor ce scriu în această familie mare. Suntem sponsori din 2017, iar anul acesta ne simțim onorați să facem iarăși parte din această comunitate de explozie creatoare. De la an la an, bloggerii s-au întrecut pe ei înșiși și au demonstrat în fiecare ediție că imaginația și creativitatea sunt nelimitate. Ne-am convins de participanți focusați pe muncă, pasiune și abilitățile unor oameni talentați. Am descoperit cum, cu fiecare participare, aceștia se străduiesc din ce în ce mai mult, încearcă să fie cât mai creativi și dau tot ce au mai bun… până ajung să câștige. Suntem siguri