Cum sa gasesti solutia perfecta cand ai nevoie de inchirieri auto in Bucuresti

Indiferent de scopul pentru care trebuie sa te deplasezi intr-un anumit oras, o masina reprezinta o variant ideala de transport, un mijloc eficient si cat se poate de rapid. Cu siguranta daca trebuie sa ajungi extreme de rapid intr-un oras situate la distanta de cateva sute de km, ai putea sa alegi avionul, insa de aici pentru a nu pierde timp pretios, o masina poate fi Solutia salvatoare. Avand in vedere ca in Romania cel mai mare aeroport este cel din Otopeni, au aparut pe piata societati de inchirieri auto Bucuresti care sa te ajute in acest sens. Preturile sunt destul de avantajoase in comparative cu celelalte mijloace de transport existente in aeroport, evident in capital sunt numeroase variante insa daca ai compara raportul intre calitate sip ret ai constata ca doar o masina iti va conferii beneficii pe toata perioada sederii tale in capitala. Vestea buna este ca numarul societatilor de inchirieri auto Bucuresti este in continua crestere, din acest aspect clientul va fi cel care va avea cel mai mult de castigat, de la pret si pana la alegerea masinilor de cea mai buna calitate. Daca pana acum nu ai mai inchiriat cu siguranta ai cateva intrebari la care doresti sa primesti un raspuns, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro te pot ajuta in acest sens cu cele mai bune si mai utile informatii de care ai nevoie. In continuare o sa gasesti raspunsurile la cateva intrebari pe care le au marea majoritate a clientilor care se afla pentru prima data in fata unui serviciu de inchirieri autoturisme.

Cum poti inchiria si mai ales de unde?

Daca pana acum 10 ani foarte putini oameni cunosteau existent societatilor de inchirieri auto, astazi oferta este cat se poate de avantajoasa si mai ales tentanta. Primele firme existente pe piata din capitala isi ofereau serviciile de inchirieri auto Bucuresti doar turistilor straini, acestea aveau sedii in marile hoteluri. Astazi piata a devenit una diversificata orice posesor al unui permis de conducere isi poate permite sa inchirieze o masina, oferta porneste atat de la modele din gama economica si ajunge pana la modele de lux. Orice locuitor al capitalei si mai ales turistii, pot apela la mediul online, de aici isi pot allege modelul auto pe care il doresc, isi pot calcula preturile in functie de perioada de inchiriere. De asemenea mai exista variant inchirierii direct de la sediul unei agentii de rent a car, multe dintre acestea isi au sediul in capital, unele chiar in incinta aeroportului international Otopeni cum este si cazul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro

Avand in vedere ca si locuitorii din Bucuresti sunt extreme de entuziasti in ultima perioada cu privire la serviciile de inchirieri masini, firmele ofera inclusive posibilitatea de a se inchiria cu ajutorul unei polite rca. Asta inseamna ca daca ai fost implicat intr-un accident rutier cu o alta masina si nu este vina ta, ai reusit sa obtii polita rca de la soferul vinovat, vei putea cu ajutorul acesteia sa inchiriezi o masina iar cheltuiala va fi suportata de compania de asigurari.

Contractul de inchirieri auto

Ca in orice alt domeniu de activitate inchirierea unei masini se va realiza pe baza unui contract de rent a car. In acesta sunt stipulate atat drepturile cat si obligatiile pe care le ai pe toata perioada desfasurarii contractului. Daca alegi ca partener de calatorie compania Rent-a-car-otopeni.ro vei avea posibilitatea sa gasesti o mostra din contract direct la ei pe site. Acolo te vei putea informa cu privire la toate drepturile si obligatiile care iti revin. In momentul in care ai rezervat o masina ar trebuii sa fi deja bine informat inainte sa ajungi la sediul furnizorului cu privire la orice clauza.

Ce tip de masina sa aleg?

Aceasta este o intrebare pe care o au foarte multi client ce opteaza pentru un serviciu de inchirieri auto Bucuresti, in acest sens va trebuii sa tineti seama de mai multe aspect, probabil ca unul cat se poate de important este cel ce se refera la pret dar nu singurul. In primul rand daca vei calatorii singur pentru rezolvarea catorva probleme de service, cu siguranta vei avea nevoie de o masina mica cu care sa te deplasezi in aglomeratia orasului, poti allege variante;le economice gen modele Corsa sau Polo. Cu acestea nu numai ca te vei strecura cat se poate de rapid prin aglomeratie insa vei avea si avantajul ca au un consum cat se poate de redus de carburant. Daca in schimb calatoresti cu familia sau cu un numar mare de prieteni vei putea allege un model Suv sau o masina cu 7 locuri. Acestea iti vor conferii sufficient spatiu pentru a te simtii confortabil si vei avea si locul necesar pentru bagaje in portbagaj. In schimb daca te deplasezi catre o intalnire de afaceri sau pentru semnarea unui contract important, vei putea sa alegi o masina din clasa de lux, oferta este cat se poate de tentanta in acest sens, gasesti ultimele modele de masini la companiile de rent a car.

Cum si de unde pot fi ridicate masinile?

Procesul de inchiriere, daca il alegi pe cel online, presupune completarea unui formular, daca te uiti pe Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi un calculator pe care daca il vei complete iti vor fi afisate toate masinile disponibile la fel si pretul in functie de perioada. Dupa ce ai urmat pasii necesari sit i-ai ales masina potrivita, va trebuii sa iei legatura cu cei de la companies i sa stabilesti cu ei locatia de intalnire, daca doresti masina in aeroport trebuie sa stabilesti ora la care vei ateriza, in schimb daca ai ajuns deja la o locatie din capital sau la un hotel, masina iti va putea fi livrata direct aici.

Garantia pentru o masina pe care o vei inchiria

In afara de contravaloarea zilelor de inchiriere a unei masini, va trebuii sa mai iei in calcul si o garantie, aceasta variaza de cele mai multe ori in functie de modelul masinii pe care o alegi, porneste de la o suta de euro la cele din categoria masinilor economice si ajunge la cateva sute pentru masinile din clasa de lux. Pentru ca suma aceasta sa iti fie restituita la finalul perioadei contractuale, va trebuii ca masina pe care ai inchiriat-o sa fie returnata in aceiasi stare, fara sa prezinte avarii pe care le-ai provocat din vina ta. Vestea cea buna vine de la Rent-a-car-otopeni.ro una din putinele agentii de pe piata de inchirieri auto din Bucuresti care pune la dispozitie servicii de rent a car fara garantie. La ei ai posibilitatea sa inchiriezi o masina cu asigurare full casco, aceasta te va scutii de orice raspundere in situatia in care vei avea o problema cu masina inchiriata.

Asistenta rutiera

Inainte de a allege o anumita agentie de inchirieri masini va trebuii sa te asiguri ca societatea pe care o vei allege iti va pune la dispozitie si un serviciu de asistenta rutiera, asta inseamna ca daca vei avea o problema cu masina pe care ai inchiriat-o aceasta sa iti fie in scurt timp inlocuita, de asemenea sa iti ofere support pe toata perioada desfasurarii contractului.

Daca ajungi pentru o scurta perioada in capitala si ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti vor oferii variant ideala de care ai nevoie, cu masini noi si bine intretinute, cu preturi extreme de competitive si nu in utimul rand cu un personal extreme de bine pregatit, daca doresti sa le vezi oferta, pentru masini de inchiriat Bucuresti intra pe www.rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi

inchirieri auto bucuresti

inchirieri auto bucuresti

inchirieri auto bucuresti