Cum sa gasesti solutia perfecta cand ai nevoie de inchirieri auto in Bucuresti

Indiferentde scopul pentru care trebuie sa te deplasezi intr-un anumit oras, o masinareprezinta o variant ideala de transport, un mijloc eficient si cat se poatede rapid. Cu siguranta daca trebuie sa ajungi extreme de rapid intr-un oras situatela distanta de cateva sute de km, ai putea sa alegi avionul, insa de aicipentru a nu pierde timp pretios, o masina poate fi Solutia salvatoare. Avand invedere ca in Romania cel mai mare aeroport este cel din Otopeni, au aparut pepiata societati de inchirieri auto Bucuresti care sa te ajute in acest sens.Preturile sunt destul de avantajoase in comparative cu celelalte mijloace detransport existente in aeroport, evident in capital sunt numeroase varianteinsa daca ai compara raportul intre calitate sip ret ai constata ca doar omasina iti va conferii beneficii pe toata perioada sederii tale in capitala.Vestea buna este ca numarul societatilor de inchirieri auto Bucuresti este incontinua crestere, din acest aspect clientul va fi cel care va avea cel maimult de castigat, de la pret si pana la alegerea masinilor de cea mai buna calitate.Daca pana acum nu ai mai inchiriat cu siguranta ai cateva intrebari la caredoresti sa primesti un raspuns, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro te pot ajuta inacest sens cu cele mai bune si mai utile informatii de care ai nevoie. Incontinuare o sa gasesti raspunsurile la cateva intrebari pe care le au mareamajoritate a clientilor care se afla pentru prima data in fata unui serviciu deinchirieri autoturisme.

Cum poti inchiria si mai ales deunde?

Daca panaacum 10 ani foarte putini oameni cunosteau existent societatilor de inchirieriauto, astazi oferta este cat se poate de avantajoasa si mai ales tentanta.Primele firme existente pe piata din capitala isi ofereau serviciile deinchirieri auto Bucuresti doar turistilor straini, acestea aveau sedii inmarile hoteluri. Astazi piata a devenit una diversificata orice posesor al unuipermis de conducere isi poate permite sa inchirieze o masina, oferta pornesteatat de la modele din gama economica si ajunge pana la modele de lux. Oricelocuitor al capitalei si mai ales turistii, pot apela la mediul online, de aiciisi pot allege modelul auto pe care il doresc, isi pot calcula preturile infunctie de perioada de inchiriere. De asemenea mai exista variant inchirieriidirect de la sediul unei agentii de rent a car, multe dintre acestea isi ausediul in capital, unele chiar in incinta aeroportului international Otopenicum este si cazul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro

Avand invedere ca si locuitorii din Bucuresti sunt extreme de entuziasti in ultimaperioada cu privire la serviciile de inchirieri masini, firmele ofera inclusiveposibilitatea de a se inchiria cu ajutorul unei polite rca. Asta inseamna cadaca ai fost implicat intr-un accident rutier cu o alta masina si nu este vinata, ai reusit sa obtii polita rca de la soferul vinovat, vei putea cu ajutorulacesteia sa inchiriezi o masina iar cheltuiala va fi suportata de compania deasigurari.

Contractul de inchirieri auto

Ca in oricealt domeniu de activitate inchirierea unei masini pe un site de reducere se va realiza pe baza unuicontract de rent a car. In acesta sunt stipulate atat drepturile cat siobligatiile pe care le ai pe toata perioada desfasurarii contractului. Dacaalegi ca partener de calatorie compania Rent-a-car-otopeni.ro vei aveaposibilitatea sa gasesti o mostra din contract direct la ei pe site. Acolo tevei putea informa cu privire la toate drepturile si obligatiile care iti revin.In momentul in care ai rezervat o masina ar trebuii sa fi deja bine informatinainte sa ajungi la sediul furnizorului cu privire la orice clauza.

Ce tip de masina sa aleg?

Aceasta esteo intrebare pe care o au foarte multi client ce opteaza pentru un serviciu deinchirieri auto Bucuresti, in acest sens va trebuii sa tineti seama de maimulte aspect, probabil ca unul cat se poate de important este cel ce se referala pret dar nu singurul. In primul rand daca vei calatorii singur pentrurezolvarea catorva probleme de service, cu siguranta vei avea nevoie de omasina mica cu care sa te deplasezi in aglomeratia orasului, poti allege variante;leeconomice gen modele Corsa sau Polo. Cu acestea nu numai ca te vei strecura catse poate de rapid prin aglomeratie insa vei avea si avantajul ca au un consumcat se poate de redus de carburant. Daca in schimb calatoresti cu familia saucu un numar mare de prieteni vei putea allege un model Suv sau o masina cu 7locuri. Acestea iti vor conferii sufficient spatiu pentru a te simtiiconfortabil si vei avea si locul necesar pentru bagaje in portbagaj. In schimbdaca te deplasezi catre o intalnire de afaceri sau pentru semnarea unuicontract important, vei putea sa alegi o masina din clasa de lux, oferta estecat se poate de tentanta in acest sens, gasesti ultimele modele de masini lacompaniile de rent a car.

Cum si de unde pot fi ridicatemasinile?

Procesul deinchiriere, daca il alegi pe cel online, presupune completarea unui formular,daca te uiti pe Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi un calculator pe care daca ilvei complete iti vor fi afisate toate masinile disponibile la fel si pretul infunctie de perioada. Dupa ce ai urmat pasii necesari sit i-ai ales masinapotrivita, va trebuii sa iei legatura cu cei de la companies i sa stabilesti cuei locatia de intalnire, daca doresti masina in aeroport trebuie sa stabilestiora la care vei ateriza, in schimb daca ai ajuns deja la o locatie din capital saula un hotel, masina iti va putea fi livrata direct aici daca vrei mai multe detalii urmeaza oferta aceasta de inchirieri auto Bucuresti.

Garantia pentru o masina pe care ovei inchiria

In afara decontravaloarea zilelor de inchiriere a unei masini, va trebuii sa mai iei incalcul si o garantie, aceasta variaza de cele mai multe ori in functie demodelul masinii pe care o alegi, porneste de la o suta de euro la cele dincategoria masinilor economice si ajunge la cateva sute pentru masinile dinclasa de lux. Pentru ca suma aceasta sa iti fie restituita la finalul perioadeicontractuale, va trebuii ca masina pe care ai inchiriat-o sa fie returnata inaceiasi stare, fara sa prezinte avarii pe care le-ai provocat din vina ta.Vestea cea buna vine de la Rent-a-car-otopeni.ro una din putinele agentii de pepiata de inchirieri auto din Bucuresti care pune la dispozitie servicii de renta car fara garantie. La ei ai posibilitatea sa inchiriezi o masina cu asigurarefull casco, aceasta te va scutii de orice raspundere in situatia in care veiavea o problema cu masina inchiriata.

Asistenta rutiera

Inainte de aallege o anumita agentie de inchirieri masini va trebuii sa te asiguri casocietatea pe care o vei allege iti va pune la dispozitie si un serviciu deasistenta rutiera, asta inseamna ca daca vei avea o problema cu masina pe careai inchiriat-o aceasta sa iti fie in scurt timp inlocuita, de asemenea sa itiofere support pe toata perioada desfasurarii contractului.

Daca ajungipentru o scurta perioada in capitala si ai nevoie de o masina cu care sa tedeplasezi cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti vor oferii variant ideala de careai nevoie, cu masini noi si bine intretinute, cu preturi extreme de competitivesi nu in utimul rand cu un personal extreme de bine pregatit, daca doresti sale vezi oferta, pentru masini de inchiriat Bucuresti intra pe inchirieri auto otopeni cu noi o sa calatoriti de fiecare data lispiti de grijile transportului alege acum sa te bucuri de cele mai avantajoase oferte de pe piata din capitala.

inchirieri auto bucuresti

inchirieri auto bucuresti

inchirieri auto bucuresti