TeamVision, singurul studio de videochat dedicat nisei masculine

Ne-am obisnuit sa asociem ideea de video chat cu feminitatea si cu senzualitatea specific feminina. Insa acest domeniu nu exclude nici masculinitatea, astfel ca studioul TeamVision sparge gheata; este singurul studio cu un astfel de profil din tara. Dispune de o echipa exclusiv masculina si permite ca celor care vad in acest domeniu o oportunitate sa profite de posibilitatea de a pune in valoare masculinitatea lor.

Sub deviza „The place for real men” acest studio de video chat barbati ii incurajeaza pe cei interesati de acest domeniu sa scoata la iveala curajul lor de a trece de mentalitatea clasica si traditionala despre ce inseamna un job avantajos. Din cauza unor stereotipuri ajungem sa ne limitam singuri optiunile. Cine spune ca datorita aspectului fizic un barbat nu poate seduce? Mai cu seama cand aceasta „arma” poate sta la baza unor castiguri impresionante, cu atat mai mult se poate spune ca o astfel de sansa merita luata in seama.

Conditii de angajare la TeamVision

Fiind un domeniu diferit de abordarea de pana acum si anume incluzand partea strict masculina ca modele de video chat, exista cu siguranta dileme si incertitudini despre ce presupune un astfel de job. Dupa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale, teamvisionstudio.ro, termenii si conditiile de colaborare sunt transparenti.

Pentru a avea sanse de angajare in acest colectiv cei interesati trebuie sa stie ca este nevoie de  varsta minima de 18 ani. Nu se impun cunostinte specifice, deci experienta pe aceasta nisa nu este un criteriu important. Mai importanta pare sa fie determinarea si implicarea. Astfel, echipa TeamVision pune la dispozitie conditiile necesare pentru ca un model sa poata avansa, sa poata sa isi sporeasca sansele de castig.

Resursa financiara este realmente motivanta, avand in vedere ca si in calitate de incepator se poate ajunge la castiguri foarte mari. Sumele vehiculate sunt de ordinul miilor de dolari, iar o medie a celor de la TeamVision mentioneaza de un castig de 2000 de dolari pe luna.

Avantaje

Atractia fata de un astfel de job se refera de asemenea la faptul ca se poate alege un program part time - programul este flexibil, iar totul se desfasoara legal. Sunt asigurate confidentialitatea si intimitatea necesare pentru ca modelul sa nu se simta defavorizat de sansele de a se dezvalui care este activitatea sa. In orice caz, platformele in cadrul carora se lucreaza nu sunt din tara.

Pentru o evolutie satisfacatoare intreaga echipa este alaturi de incepatori. Chiar si cand vine vorba de tinutele specifice sau de sfaturi potrivite pentru a deprinde secretele acestui job va exista mereu sprijinul necesar.

Dureaza ceva vreme pana sa ne convingem ce ne dorim cu adevarat. De aceea, pana la o decizie concreta te poti interesa despre toate conditiile din cadrul studioului TeamVision, planificand si un interviu de ce nu. In cadrul paginii oficiale, teamvisionstudio.ro, sunt mentionate reperele unui job de acest gen. Pentru cat va fi de tentant si ofertant, ramane sa stabilesti pe cont propriu. Gandeste pentru tine si dorintele tale, accepta provocarea si paveaza-ti drumul spre prosperitate financiara.

TeamVision video chat barbati teamvisionstudio.ro