Charm Studios, cel mai bun studio de videochat din Bucureşti

Videochatul a devenit în România tot mai credibil, asemănându-se din ce înce mai mult cu oricare alt business. Acest lucru a fost posibil datorită studiourilor precum Charm Studios, în care respectul, atât faţă de modele cât şi faţă de ceilalţi angajaţi primează. Iar daca acest lucru nu este îndeajuns, Charm Studios oferă bonusuri angajaţilor demne de orice companie multinaţională.

Dacă vrei să devii independentă financiar, eşti lipsită de inhibiţii şi îţi doreşti să lucrezi legal, atunci Charm Studios este varianta perfectă pentru tine. Vei păşi într-un loc în care valorile morale sunt esenţiale, un loc încare este promovată demnitatea şi integritatea persoanei. În plus, la Charm Studios se pune accentul pe o învăţare continuă, având un suport constant dinpartea personalului specializat.

Vitrina celor de la Charm Studios este cea mai importantă armă şi tocmai din acest motiv este cel mai bun studio de videochat din Bucureşti. Premii precum „Best Live Cam Studio”, „Best Romanian Cam Studio” sau „Hall Of Fame”, obţinute la cele mai importante gale ale lumii, stau mărturie a faptului că sunt cei mai buni.

Charm Studios a primit titlul de „Studio Certificat Jasmin”, ca recunoaştere a profesionalismului şi a corectitudinii

Având know-how-ul adaptat ultimelor trenduri din industrie, studioul de videochat Charm Studios s-a impus încă de la apariţia sa pe piaţă. Şi dacă numeroasele premii nu erau suficiente, Charm Studios a primit încă o recunoaştere la nivel internaţional. Este vorba despre o recunoaştere din partea celui mai mare site internaţional, Live Jasmin: „Studio CertificatJasmin”. Acest lucru reprezintă o recunoaştere a meritelor şi a tuturor eforturilor depuse de Charm Studios, merite recunoscute în cadrul vizitei la Las Vegas. Titlul de „Studio Certificat Jasmin” a fost oferit în prezenţa lui Gattyán György, ownerul Live Jasmin si a lui Karoly Papp,CEO-ul  si cofondatorul la Docler Holding in Luxemburg.

Cu toate acestea, faptul că reprezintă un studio Certificat Jasmin înseamnă şi o mare responsabilitate. Ea este şi o garanţie oferită studioului căruia i se atribuie meritele, un plus de siguraţă şi confort oferit modelelor.

Astfel, Charm Studios reprezintă un studio de top din Bucureşti, al cărui obiectiv principal este dezvoltarea durabilă şi sustenabilă. Dacă vreţi să faceţi parte dintr-un studio cu certificare Live Jasmin, aplicaţi cu încredere la Charm Studios! Sute de modele fericite îl recomandă ca fiind cel mai bun!

www.charmstudios.ro

Adresă: Str. Răureanu, nr.1

Nr. Tel.: 0784,70,70,80

Charm Studio

Charm Studio

Studio Certificat Jasmin

Studio Certificat Jasmin

Charm Studios

charmstudios videochat studio de videochat videochat bucuresti model videochat