Cum alegem lampa de unghii ideala

Cu siguranta daca esti pasionata de domeniul beauty ai auzit ca lampa cu uv pentru unghii este un aparat care va inlocui sedintele de la salon si te va ajuta in realizarea de manichiuri profesionale pentru mai multa vreme.

Poate ca la primele utilizari ale acestui aparat o sa ti se para ca este greu, dupa ce capeti experienta vei vedea cat de utile este si cat de mult de ajuta.

Daca esti la inceputul meseriei de manichiurista sau ai ceva experienta si vrei sa afli cum sa alegi corect lampa de unghii - acest ghid iti va arata cum sa faci acest lucru.

In primul rand trebuie sa alegi o lampa uv fie cu LED fie cu Tub. Lampile cu led sunt putin mai scumpe dar garanteaza o durata de viata mai lunga si performante mai ridicate pentru ca timpul de uscare e mai lung.

Cele mai bune lamp sunt cele cu 30 de LED-uri care ajung la o putere de 48W. Ele de obicei sunt mai avansate ca tehnologie, permitand o uscare rapid si protectie maxima pentru piele si unghii.

Daca iti doresti o lampa mai accesibila ca pret iti recomandam cele cu 4 tuburi care ajung la o putere de 36W.

Tehnologia lampii va juca un rol important pentru ca pe piata gasim atat lampi cu LED dar si cele cu Tub sau Bulb. Lampile cu tub sunt putin mai ieftine dar se uzeaza rapid si au o rezistenta de pana la ~ 100 de ore. In timp ce lampile cu LED sunt mai profesionale si au o durata de viata mai mare ajungad la 20000 de ore.

Trebuie sa vezi daca lampa cu UV are temporizator si diverse functii importante care sa ajute la procesul de uscare a unghiilor.

Daca si tu iti doresti sa ai o manichiura eleganta si frumoasa de care sa te poti bucura multa vreme te invitam sa descoperi gama de produse profesionale Janet Nails care sa iti ofere sansa sa ai o manichiura de nota 10.

In acest articol vei afla cum sa alegi corect lampa de unghii pentru ca tu sa poti realiza corect si ireprosabil manichiuri de nota 10.

Trebuie sa intelegi ca lampile de unghii sunt de mai multe feluri si cu puteri diferite in functie de tipul lor.

Descopera si gama de geluri uv pentru unghii Janet Nails.

Dar si gama de lacuri de unghii profesionale care sa iti ofere sansa sa te bucuri de unghii frumoase.

lampa unghii lampi uv janet nails