Thinking into Results. Reinvent Yourself for Success!

Bob Proctor

www.bobproctor-romania.ro

 

Åžtim cu toÅ£ii că drumul către succes este un drum în lucru pentru că învăţarea nu se termină niciodată. (DINSPRE) Evenimentul “Thinking Into Results. Reinvent yourself for success!” îÅŸi propune să îi înveÅ£e pe oameni cum să închidă bucla dintre “a ÅŸtii” ÅŸi “a face”.

Evenimentul se adresează persoanelor din  top ÅŸi middle management din toate ariile profesionale, freelanceri, antreprenori, oameni de vânzări, manageri, leaderi de grupuri ÅŸi de echipe, traineri, formatori, consultanÅ£i, HR, ÅŸi toÅ£i cei care îÅŸi doresc să obÅ£ină rezultate spectaculoase fie în plan profesional fie în plan personal. 

Speakerul conferinÅ£ei este BOB PROCTOR. Majoritatea oamenilor îl asociază pe Bob cu Legea AtracÅ£iei, însă puÅ£ini ÅŸtiu despre el că este considerat în presa internaÅ£ională “the Master Thinker” sau “Maestrul Gândirii Simplificate”. El susÅ£ine de 45 de ani programe de coaching si seminarii în companii mari sau mici, naÅ£ionale sau internaÅ£ionale, din Top Fortune 500 sau care aspiră să ajungă acolo. Bob este unul din pionierii dezvoltării literaturii de business ÅŸi motivaÅ£ionale de la Napoleon Hill încoace. Printre companiile care au apelat la Bob Proctor pentru consultanţă se numără: Sharp Electronics, Proctor&Gamble, Nissan Automobile Company LTD, IBM, etc.

Conceptul conferinÅ£ei a pornit de la o necesitate identificată în piaţă ca raspuns la întrebările: “De ce dintr-o divizie de vânzări, doar câÅ£iva fac vânzări cât întreaga divizie sau de ce într-o companie cu 100 de angajaÅ£i pare ca doar zece angajaÅ£i  aduc profit în companie cât toÅ£i ceilalÅ£i?”, “Care este acel lucru pe care aceÅŸti oameni îl fac diferit ÅŸi care produce acea diferenţă semnificativă de rezultat? Cum poÅ£i să extragi succesul acelor oameni ÅŸi să-l transferi asupra întregii culturi de grup?”. O altă întrebare este “cât de des ni se întâmplă să folosim 100% din potenÅ£ialul, cunoÅŸtintele ÅŸi abilităţile noastre ÅŸi cum ar arăta rezultatele noastre dacă am putea face asta, nu doar în mod conÅŸtient, ci la fel de simplu ÅŸi de natural  precum respirăm?”

Află răspunsurile la aceste întrebări direct de la cel care studiază ÅŸi aplică cu succes de 45 de ani aceste concepte. Alătura-te celor 1 000 de participanÅ£i care au oportunitatea să-l vadă ÅŸi să-l audă în premieră în România pe Bob vorbind despre obÅ£inerea de rezultate.

Află mai multe despre cum poţi să participi la eveniment şi despre Bob Proctor aici:

www.bobproctor-romania.ro 

Bob Proctor Conferinta Speaker Coaching Dezvoltare personala Business Eveniment Gandire Rezultate