Invitatie CODECS: Open Mind "Supply Chain", 10 aprilie 2012, BucurestiEvenimentul se adreseaza atat managerilor din departamentele de logistica, celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala, cat si personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale decat aprovizionare sau distributie, dar care doresc sa isi imbunatateasca pregatirea in acest domeniu. 

Programul „Supply Chain” oferit de CODECS in parteneriat cu Open University Business School abordeaza sistemele de aprovizionare si distributie (supply chain systems), precum si partile componente ale acestora, intr-o maniera integrata, pornind de la premisa ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat si unitar. In cadrul cursului sunt prezentate mai multe modele teoretice sau practice de sisteme de aprovizionare si distributie, precum si constrangerile si oportunitatile utilizarii in practica a acestora.

Evenimentul va avea loc marti, 10 aprilie, incepand cu orele 18:00, la sediul CODECS din Str. Agricultori 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. 

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/83/84.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

 

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS

 

 

 

CODECS CURS DEMONSTRATIV SUPPLY CHAIN Sisteme de aprovizionare SISTEME DE DISTRIBUTIE