Ce poti vedea la Noaptea Studiourilor Foto 2015

Pentru o serie de mini-sedinte foto tematice puteti incerca o vizita la Academia de Fotografie, unde vizitatorii vor fi surprinsi tipand cat pot ei de tare, la Uncle Jeb Studio, unde veti fi fotografiati in timp ce va dati in leagan, ori la Epic Bar, unde te poti fototografia cu bautura ta preferata sau cu tricoul tau cu mesaj haios. 



 



La Dora Studio veti fi intampinati de modele, motociclete si ATV-uri, iar la Frozen Monkeys Media Production veti avea ocazia sa va fotografiati tatuajele, sau, daca nu aveti asa ceva, dar v-ar placea sa va faceti, sa vedeti cum ati arata cu un tatuaj imprimat cu tus pe piele.



 



Pentru gurmanzi, Alexandru Paun va asteapta cu 3 ateliere de fotografie culinara, cu mancaruri cu specific romanesc, frantuzesc si deserturi. De asemenea, aici veti putea testa aparatele Nikon D810 și Nikon D700 si obiectivele aferente.



 



Testing de echipament se poate face si la Chroma Studio, unde vizitatorii trec in postura de fotograf: luminile si toate accesoriile necesare pentru fotografia de produs si de portret sunt 100% la dispozitia vizitatorilor.



 



Pentru Noaptea Studiourilor Foto, Gabriel Nedelcu propune o seara de "Fotografie cu impact", in care va prezenta secretele care pun in evidenta forta fizica si psihica a unui sportiv de performanta. Organizat la Bootcamp Romania, atelierul il va avea ca invitat special pe sportivul Marian Dragulescu.



 



Pentru pasionatii de fotografia de produs, Square One Studio si Insight Studio organizeaza ateliere de profil. Aici, vizitatorii pot afla secretele din spatele unor imagini de revista, atat cu produse, cat si cu modele.



 



La Nikon Studio, fotograful Eduard Gutescu va asteapta sa va impartaseasca secretele din spatele fotografiilor cu picaturi de apa (high speed sync), iar Loading Studio va arata ce inseamna un casting de modele, impreuna cu fotograful italian Nicola Ranaldi.



 



Rebel Studio are o multime de sfaturi pentru viitoarele mirese care nu stiu cum sa isi organizeze ziua nuntii in asa fel incat sedinta foto sa fie cu adevarat reusita, iar Venus 5 isi invata vizitatorii light painting.



Pe tot parcursul serii, incepand cu orele 19.00, S. Miles va asteapta la Dianei 4 pentru o fotografie cu stil si o limonada.



 



Nu in ultimul rand, in Iasi, Photo Caffe isi deschide portile cu ateliere despre fotografia de beauty, dar si de editare foto.



 



Accesul vizitatorilor la studiouri este gratuit. Atentie, insa: unele studiouri necesita inscriere prealabila pentru participarea la activitati. Detalii pe pagina fiecarui studio de pe noapteastudiourilorfoto.ro.



 



Pentru a consulta atat programul evenimentului, cat si lista studiourilor participante si harta lor, va asteptam pe noapteastudiourilorfoto.ro sau facebook.com/noapteastudiourilorfoto.



-------------



 



Despre Noaptea Studiourilor Foto



 



Organizat in spiritul celorlalte nopti deja consacrate in Bucuresti, evenimentul isi propune crearea unei punti de comunicare intre public si fotografii cu spatii dedicate din Bucuresti. In ziua evenimentului, studiourile foto din Bucuresti care s-au inscris in prealabil la eveniment raman deschise dupa program, primesc publicul curios de cum arata un studio si cum se desfasoara o sedinta foto profesionala intr-unul si organizeaza diferite activitati pentru vizitatori, precum: workshop-uri si ateliere foto, mini-sedinte foto gratuite, demonstratii de styling, etc. 



Prima editie a evenimentului a avut 20 de studiouri participante si peste 1500 de vizitatori.



--------------



Noaptea Studiourilor Foto este powered by Nikon si organizata de Uncle Jeb Studio, cu sprijinul Epson.



 



Parteneri media: nikonisti.ro, iqads.ro, mixtopia.ro, academiadefotografie.ro, comunitatefoto.ro,bookaholic.ro, modernism.ro, 9am.ro, designist.ro, best-event.ro, anyplace.ro, orasulm.eu, news-up.ro



 

studio fotografie noaptea studiourilor foto noapte uncle jeb studio