Asociatia GREPIT organizeaza Festivalul de Tehnologii Informatice 2012

 

În cadrul festivalului vor avea loc urmãtoarele activitãþi: seminarii, ateliere, schimb de experienþã IT ºi ediția a șaptea a concursului „GREPIT” – „GREPIT 7”.   Secþiunile competiþionale sunt:



design ºi dezvoltare web;

software (utilitar, aplicații mobile);

roboticã;



 

Seminariile, atelierele și  schimburile de experienþã IT  îºi propun instruirea participanþilor ºi împãrtãºirea cunoºtinþelor în domeniul tehnologiilor informatice atât de cãtre specialiºti în domeniu, cât ºi de cãtre participanþi.

În perioada 1 iulie – 7 august, se vor putea realiza înscrieri pentru participarea la etapa finalã a evenimentului. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru înscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmând instrucþiunile oferite de cãtre organizatori.

Afișarea rezultatelor și confirmarea participãrii  la evenimentul final se va face în perioada 10-12 august. Cei selectaþi pentru etapa finalã vor participa la evenimentele din cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2012, unde vor avea cazarea ºi masa asiguratã de cãtre organizatorii evenimentului.

Fațã de edițiile anterioare, anul acesta au loc schimbãri importante asupra secțiunilor concursului. Este  introdusã o nouã categorie, “Roboticã”, și se va renunța la categoria Media („Video” și „Stop Motion”). Aceste schimbãri vin în contextul axãrii concursului pe componenta IT.

Despre GREPITGREPIT este o iniþiativã dedicatã dezvoltãrii competenþelor tinerilor pasionaþi de calculatoare, prin simularea unui mediu competiþional dar ºi colaborativ, provocator ºi fascinant, similar cu domeniul IT din secolul XXI. Mai multe informaþii despre GREPIT sunt disponibile la adresa: www.grepit.info/despre.

 

grepit concurs informatica it