CODECS aduce serviciile 360Solutions in Romania



CODECS a semnat un parteneriat in exclusivitate cu 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume. Astfel, incepand cu luna septembrie 2011, CODECS va oferi in Romania programele de training concepute de partenerul din Statele Unite ale Americii. Pentru urmatorii 5 ani, CODECS va fi singurul furnizor de servicii de training care va oferi companiilor din Romania programele 360Solutions.

Fondata in 1998, 360Solutions si-a inceput activitatea cu programe de consiliere pentru cei care intentionau sa-si lanseze propriile companii de consultanta si training. Astazi, dupa mai bine de 10 ani de activitate, 360Solutions a devenit o organizatie internationala cu peste 500 de parteneri strategici in toata lumea, oferind servicii pentru pregatirea angajatilor, training si dezvoltarea afacerilor. Printre clientii care au beneficiat de expertiza 360Solutions se numara organizatii precum NASA, Hewlett-Packard, IBM, Procter & Gamble si Ford Motor Company.

 

In Romania, CODECS va oferi 11 dintre programele 360Solutions: Empowering Performance, Principles of Partnership Selling, Positive Impact, Principles of High Performance, High-Performance Leadership, Skills for High-Performance Teamwork, The Trust Factor, Developing High-Performance Teams, Emotional Intelligence, Assessing your Organization for High Performance, Developing a High-Performance Strategy.

 

„Parteneriatul cu 360Solutions se inscrie in filosofia CODECS de a oferi managerilor si companiilor din Romania cele mai bune produse pentru dezvoltarea in afaceri. La fel cum parteneriatul cu Open University din Marea Britanie ne ofera avantajul de a oferi programe de top pentru dezvoltare manageriala, parteneriatul cu 360Solutions ne asigura, noua si partenerilor nostri, accesul la cele mai noi metodologii si practici din domeniul trainingului de business”, Radu Mihaescu, Presedinte si Director General CODECS.

 

Pentru inscrieri si informatii despre programele 360Solutions un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro. Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

 

CODECS SERVICII 360Solutions MBA Management de Proiect