Valmand redefineste arta bijuteriilor in Romania

In istorie, bijuteriile au reprezentat intotdeuana un punct central, in jurul caruia s-au construit societati si s-au generat lupte si razboaie. Bijuteriile au fost monede de schimb, valori incontestabile si elemente estetice sau cu puternica apartenenta sociala.



Astazi, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, bijuteriile reprezentand o parte din imaginea fiecarei persoane. Cele mai importante bijuterii din societatea actuala sunt insa inelul de logodna si verighetele, adica acele elemente care unesc doi oameni intr-o legatura extrem de puternica.



Arta bijuteriei s-a transformat intr-o adevarata industrie, iar inelele, verighetele sau bratarile si lantisoarele au ajuns sa fie privite, cel putin din punct de vedere al comerciantului, ca niste obiecte generatoare de venituri. Astfel, crearea pieselor a ajuns sa se faca pe banda rulanta si finisajele pe banda rulanta. Vei gasi zeci de magazine care vand bijuterii, insa foarte putine care le pot oferi personalitate si care pot sa iti transforme dorinta in realitate.



Data fiind o astfel de piata, cei de la Valmand au venit cu noi idei in ceea ce priveste realizarea de bijuterii, in special inele de logodna si verighete. Ideile principale se bazeaza pe unicitate, pe atentie sporita la detalii si pe tehnologie.



Ce aduc nou bijuteriile de la Valmand?



La o prima vedere, toate inelele, spre exemplu, sunt la fel. Aceeasi pietricica montata in partea superioara si aceeasi bucata de metal pretios. La o analiza mai atenta insa, vei putea descoperi diferentele uriase intre o bijuterie de calitate si una realizata fara prea mare atentie.



Cei de la Valmand nu reinventeaza roata, insa contureaza foarte bine cele mai importante elemente care fac o bijuterie sa fie speciala:







Consultanta de cea mai buna calitate. Un barbat care este in cautarea unuli inel de logodna poate sa aiba nevoie de ajutor si de consultanta, deoarece , de cele mai multe ori, nu stie ce vrea. Un punct forte al celor de la Valmand este faptul ca ofera consultanta rapida si corecta.





Diversitate mare de materiale. Bijuteriile celor de la Valmand sunt facute dupa dorinta fiecarui client, iar acest lucru le permite bijutierilor sa se foloseasca de o diversitate uriasa de materiale, care pot fi modelate si combinate in functie de dorinta fiecarui client in parte. Vei descoperi pietre pretioase unice in Romania si materiale de o calitate ireprosabila.





Tehnologii moderne de turnare si de modelare. Ar fi absurd sa ne folosim de ciocan si de nicovala pentru niste bijuterii din aur, atata vreme cat avem tehnologia la indemana. Valmand a inteles asta iar bijutierii de aici se folosesc de tehnologie, pentru a crea perfectiune in fiecare micron.





Personalizare. Atunci cand oferi un inel de logodna, spre exemplu, trebuie sa iti pui personalitatea in el, iar acesta trebuie sa te reprezinte atat pe tine, cat si pe persoana iubita. Este poate cel mai important aspect al crearii inelelor la comanda: faptul ca pot fi personalizate.







Asadar, daca doresti sa oferi un inel de logodna, sau pur si simplu sa cumperi o bijuterie, Valmand este o solutie de luat in seama.



 

inele de logodna