Tehnovest - lider in pneumatica, hidraulica si consumabile industriale!

Tehnovest inseamna demonstratia calitatii absolute, atat la capitolul servicii, cat si la capitolul produse. De pe tehnovest.ro, site-ul oficial al acestui distribuitor,pot achizitiona toti cei interesati produse din domeniul pneumatic, hidraulic,dar si consumabile industriale.

 

Tehnovest are grija ca stocul de produse sa fie mereu unul vast. Asta inseamna ca toti clientii pleaca multumiti de la Tehnovest, cu o probabilitate extrem de marede a se si reintoarce. Preturile sunt accesibile oricui, motiv pentru care Tehnovest se claseaza pe un los fruntas in topul magazinelor online ce ofera aceleasi produse: pneumatica, hidraulica si consumabile industriale.

 

Ce produse regasesc toti cei interesati la Tehnovest

In capul listei cu produsele disponibile pe tehnovest.ro se claseaza cilindrii, amortizoarele desoc si supapele de siguranta. Fara acestea o mare parte din sistemele ultrautilizate in varii domenii de activitate nu ar putea functiona. Vorbim dediversitate in cazul fiecarui tip de produs.

Alte produse deinteres pentru publicul de pe aceasta nisa sunt conectorii si adaptoare defurtun. Sunt produse practice, necesare chiar si la casa omului de rand, pentru ca eficientizeaza toata sarcinile din gospodarie.

Mai mult decat atat, acelasi Tehnovest mai ofera si cuple rapide, distribuitoare,electrovalve, supape, dar si amortizoare de zgomot. Din nou vorbim de diversitate la capitolul tipuri de produse, iar pentru ca alegerea sa fie cea optima, cei interesati pot lua legatura cu personalul Tehnovest pentru consultanta. Mai multe detalii in acest sens regasim pe tehnovest.ro.

Pentru masurarea presiunii si temperaturii, dar si pentru atunci cand vine vorba despre sistemele de aer, tot Tehnovest este solutia. Magazinul online inglobeaza inale sale stocuri doar produse de la branduri de top, insotite de certificarea calitatii aparte.

Furtunuri, tevi sicoliere regasesc potentialii clienti tot in cadrul acestui magazin online,alaturi de pistoalele de suflat si fitingurile. Pentru ceicei aflati in cautare de racorduri filetate, fitinguri, robineti cu bila, dar si robineti deinchidere si chiar rulmenti, Tehnovest la vine in ajutor.

Mai multe detaliipe tehnovest.ro cu privire la produsele disponibile sau prin contact cu personalul:

Str. Constantin cel Mare, Nr. 18, Timisoara

0736 335 387

0738 422 245

0727 724 831

0356 100 440

office@tehnovest.ro

tehnovest cilindri pneumatici cuple rapide distribuitoare electrovalve supape