NAVI GPS lanseaza noi modele de navigatie cu tehnologie avansata

NAVI GPS, liderul pieței sistemelor de navigatie dedicata GPS premium, anunță aducerea unor noi modele inovatoare în oferta sa. Aceste noi modele de navigație auto dedicata combină tehnologia avansată cu un design atractiv și oferă o experiență superioară șoferilor.

Unul dintre elementele de noutate este acela că noile modele de navigatie sunt echipate cu slot SIM 5G, oferind astfel utilizatorilor un nou nivel de conectivitate în timpul călătoriilor.

Conectivitatea 5G de mare viteza permite utilizatorilor sa acceseze rapid informații despre trafic, precum si accesul la harti detaliate sau alte aplicații în timp foarte scurt, fără a fi nevoie să se oprească sau sa aștepte descărcarea acestora. Astfel șoferii pot călători cu ușurință către destinatie, indiferent de viteza sau de situatia de trafic, cunoscând mereu drumul cel mai rapid și mai sigur.

Sistemele GPS dedicate sunt echipate cu sistem de operare Android 11 și au meniul în peste 60 de limbi, inclusiv limba română, pentru o utilizare ușoară și intuitivă.

Procesorul Octa Core UIS7862 1.8GHz asigură performanță optimă, iar memoria internă de 8GB RAM și stocare de 128GB (extensibilă prin 3 sloturi USB de maxim 64GB) permit stocarea aplicațiilor și datelor. Display-ul touchscreen de 9 inch cu rezoluție IPS HD 1280x720, format 16:9, cu margini curbate și tehnologie 2.5D oferă o experiență de navigare clară și precisă.

NAVI GPS a utilizat chipset-ul GPS Samsung Sirf Star IV cu 48 de canale pentru a asigura o precizie înaltă a informațiilor de poziționare. Conectivitatea la internet prin slot SIM 5G, Wi-Fi, Bluetooth, 3 x USB, RCA și AUX îmbunătățește experiența de utilizare. Sistemul de navigație preia funcțiile de pe volanul mașinii prin mufă dedicată, ceea ce face ca șoferul sa nu fie distras de la condus.

Noile modele de navigatie sunt dotate cu un cooler(ventilatorul integrat) pentru răcire activă ce asigură o temperatură optimă pentru sistemul de navigație.

Sistemul audio permite conectarea cu 4 difuzoare de 45W și ieșire subwoofer, egalizator și procesor de sunet DSP ce oferă un sunet clar și puternic. Radio-ul FM (87.5 - 108.0 Mhz) și AM (522 - 1620 Khz) cu funcție RDS asigură muzică și informații actualizate.

Funcția Dual Zone permite ascultarea muzicii și utilizarea aplicației de navigație preferate în același timp, fără a afecta performanța sistemului.

Sistemele de navigatie auto gps pot fi achiziționate la preturi accesibile prin intermediul magazinului online navi-gps.ro. In oferta magazinului Navi Gps poate fi găsită o gama variata de modele de navigatie, precum si accesorii si soluții de montare pentru a se potrivi oricărui tip de vehicul.