Allview lanseaza primul LED TV - ALED 60 FullHD

Allview anunta lansarea primul model de LED TV din gama sa de produse, Allview ALED 60 FullHD. Noul televizor are o diagonala de 61 cm, un contrast dinamic de 14000:1, 16,7 milioane de culori si un timp de raspuns de doar 5ms.

“ALED 60 FullHD este un televizor ultra modern cu tehnologie eco incorporata care reda imagini clare, perfect desprinse din realitate, prin sursa de lumina tip LED. Modelul este proiectat atat din punct de vedere al dimensiunilor si caracteristicilor cat si al pretului ca un produs potrivit necesitatilor majoritatii romanilor, pretandu-se perfect incaperilor cu o suprafata de pana in 20 mp.” a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Noul LED TV vine in trei variante de culori, cromat, alb perlat si negru piano, pentru a se accesoriza oricarui tip de mobilier iar conturul ingust ofera o eleganta extrem de sofisticata care poate completa orice decor. Mai mult, televizorul respecta normele europene de mediu si datorita tehnologiei LED reduce consumul de enegie electrica.

Allview ALED 60 FullHD permite conectarea la o suita extinsa de dispozitive. Redarea de fotografii, muzica sau filme cu subtitrare direct de pe un card de memorie, un aparat foto, o camera video sau un calculator poate fi realizata cu usurita prin conexiunea la portul HDMI, USB sau VGA.

Produsul poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 949 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

 

Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085

 

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite ÅŸi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

led tv led tv FullHD Allview led