400.000 de francezi au renuntat la fumat cu ajutorul tigarii electronice

Probabil ca ai si tu prieteni fumatori care nu au incercat niciodata tigara electronica si care sustin ca acest dispozitiv nu te ajuta sarenunti la fumat. Statisticile, in schimb, afirma exact contrariul.Un nou studiu efectuat de National Institute of Prevention andEducation for Health confirma faptul ca 400.000 de francezi folosesccu succes tigara electronica, renuntand definitiv la tigarileclasice.

Studiul realizat in Franta ne ofera si alte informatii interesante:

- aproximativ 69% din utilizatorii de tigara electronica sustin ca vor sa renunte la fumat, in timp ce numai 54% din fumatorii de tigari clasice afirma acest lucru.

- aproximativ 75% din utilizatorii de tigara electronica au inceput sa vapeze pentru a economisi bani

- utilizatorii de tigara electronica reduc numarul de tigari clasice cu aproape 8-9 tigari imediat cum incep sa vapeze

- numarul de fumatori din Franta reprezinta 34% din populatia totala. Inainte de aparitia tigarilor electronice, s-au facut progrese extrem de mici in lupta impotriva fumatului

Cu siguranta, utilizatorii de tigara electronica nu sunt surprinsi derezultatele acestui studiu, acestia simtind pe pielea lor efectelepozitive ale tigarii electronice. Studiul francez este doar unul dinnumeroasele studii care ofera dovezi stiintifice ale eficienteitigarii electronice in lupta impotriva fumatului.

Institutiile care reglementeaza politicile publice ar trebui saacorde mai multa atentie acestor studii care ofera dovezi clare,obtinute prin metodologii acceptate in comunitatea stiintifica, dacatestimonialele milioanelor de vaperi care acum se pot declara "fostifumatori" nu sunt de ajuns.

Revolutia tigarilor electronice nu este un lucru intamplator, ci oconsecinta directa a aparitiei unui produs cu adevarat util in luptaimpotriva fumatului si cumparat de milioane de oameni care vor sarenunte la acest viciu. Aceasta este realitatea ce nu mai poate fiignorata de catre nimeni, cu atat mai putin de institutiileguvernamentale, al caror rol este sa protejeze sanatatea publica.

Daca iti doresti sa renunti la fumat, tot ce trebuie sa faci este saapelezi la un magazin de tigari electronice autorizat. Vipercig esteun magazin de tigari electronice specializat ce ofera produse siconsumabile de cea mai buna calitate. De-a lungul a peste 10 ani deexperienta pe piata de tigari electronice, mai mult de 20.000 deromani au reusit sa renunte la viciul fumatului cu una dintretigarile electronice Vipercig. Fa un pas important catre o viata maibuna si mai sanatoasa folosind tigara electronica!

tigara electronica