De ce sa achizitionezi calculatoare second hand pentru angajatii firmei tale

Daca esti un antreprenor aflat la inceput de drum, cu siguranta stii cat de important este sa iti gestionezi rational cheltuielile si sa faci tot posibilul pentru a realiza un profit inca din primele luni. In cazul in care ai nevoie sa iti dotezi biroul cu calculatoare, achizitionarea unor modele noi ar fi o cheltuiala nejustificata, intrucat PC-urile de ultima generatie au preturi prohibitive si specificatii mult peste cele necesare unei companii. Daca angajatii tai vor folosi calculatoarele pentru scrierea/editarea de texte, programe de contabilitate, trimiterea/primirea de e-mail-uri sau navigarea pe internet, o solutie optima o reprezinta cumpararea de calculatoare second hand.

Achizitionarea unor calculatoare second hand are numeroase avantaje, insa de departe cel mai important il reprezinta pretul. Un calculator second hand poate costa chiar si de 2-3 ori mai putin decat unul nou, avand un aspect si performante similare cu acesta. Un alt avantaj este faptul ca, de obicei, calculatoarele second hand provin din randul modelelor de top de la branduri cunoscute, avand astfel garantia performantei.

Alegand sa cumperi calculatoare second hand de la un furnizor de incredere, cu o experienta indelungata si numai recenzii pozitive din partea clientilor, vei avea garantia unor produse fiabile, cu o durata de viata indelungata, care nu se vor defecta iremediabil in doar cateva luni. Interlink furnizeaza echipamente IT second hand inca din 1997, iar in oferta lor se regasesc sute de calculatoare second hand, de la producatori renumiti la nivel international, printre care Acer, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP sau Lenovo.

Iata in continuare specificatiile calculatoarelor second hand din oferta Interlink:

- procesor: AMD, Intel Pentium 4, Intel Celeron, Intel Dual Core, Intel Core 2 Quad, Intel Core 2 Duo, Intel Core i3 - i7;

- frecventa procesor: intre 1,60 GHz si 3,70 GHz;

- capacitate HDD: intre 40 GB si 2 TB;

- interfata HDD: PATA, SATA, SATA 2, SATA 3;

- unitate optica: CD-ROM, DVD-ROM, DVD-RW;

- tip RAM: DDR, DDR 2, DDR 3, DDR 3 ECC;

- capacitate RAM: intre 1 GB si 16 GB;

- sistem de operare: Windows 10 Home;

- carcasa: Desktop, Mini Tower, MT/Tower, SFF/Desktop, Small Form Factor;

 - port serial: 1 port, 2 porturi sau 2 x RS-232 port.

Iata in continuare care sunt principalele avantaje daca achizitionezi calculatoare second hand de la Interlink:

1. Produse de la branduri cunoscute. Calculatoarele second hand din oferta Interlink provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international: Acer, Bluechip, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Hyundai, Lenovo, NEC, Olidata, Osborne.

2. Produse testate. Toate calculatoarele second hand sunt testate inainte de a fi incluse in oferta.

3. Garantie indelungata. Produsele second hand din oferta Interlink sunt acoperite de o garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

4. Transport gratuit. La Interlink, toate comenzile mai mari de 150 de Lei beneficiaza de transport gratuit (cel mai ieftin calculator second hand din oferta costa 155 de Lei).

5. Livrare rapida. Calculatoarele second hand vor fi livrate in toata tara, in maximum 48 de ore.

6. Credit cadou. La fiecare comanda online, primesti 5% din valoarea acesteia sub forma de credit, pe care il poti folosi pentru a cumpara noi produse de pe site-ul Interlink.

calculatoare second hand