Profita de ultimele zile ale promotiei Ronexprim la camere de termoviziune!

Promotia Ronexprim la camera de termoviziune TiS45 de la Fluke se apropie de final. Mai sunt doar cateva zile in care poti achizitiona acest instrument de masura, alaturi de lanterna pentru casca L206 Delux, la pretul special de 1.629 Euro in loc de 2.395 Euro. Reducerea de 766 de Euro este valabila pana la sfarsitul lunii iulie.

Camera de termoviziune din promotia Ronexprim are focalizare manuala si o rezolutie de 160x120 (19.200 de pixeli), capturand imagini de la o distanta de minimum 15 centimetri. Aceasta ii ajuta pe specialistii in domenii tehnice sa rezolve rapid orice problema, prin intermediul functiei avansate IR-Fusion AutoBlend si a modului PIP (picture in picture).

Acest instrument de masura disponibil in oferta Ronexprim poate masura temperaturi de la -20 de grade Celsius si pana la 350 de grade Celsius, afisand imaginile termice pe un display LCD de 3,5 inci. De asemenea, aceasta furnizeaza si imagini din spectrul vizibil, cu ajutorul camerei digitale de 5 megapixeli.

Camera poate stoca pana la 4 GB de imagini in memoria interna si suporta card-uri microSD de pana la 4 GB. Pentru ca utilizatorul sa monitorizeze cu usurinta nivelul bateriei, acesta este reprezentat sub forma a cinci LED-uri (fiecare LED aprins inseamna un nivel al bateriei de 20%).

Insa de departe cea mai importanta caracteristica a acestui produs, disponibil la Ronexprim, este faptul ca permite comunicarea in timp real, prin intermediul aplicatiei Fluke Connect. Astfel, imaginile obtinute pe teren vor putea fi transmise, cu ajutorul smartphone-ului, catre colegii aflati la birou sau in orice alt loc.

Eficienta, principala calitate a camerelor de termoviziune de la Ronexprim

In ultimii ani, camerele de termoviziune au devenit din ce in ce mai populare, datorita eficientei lor dovedite in numeroase domenii, precum inspectia termica a cladirilor, monitorizarea preventiva, paza si securitate sau aplicatiile militare.

Termoviziunea, numita si vizualizare in infrarosu, reprezinta identificarea diferentelor si variatiilor de temperatura. Deoarece sunt dispozitive electronice hipersensibile la caldura, camerele de termoviziune au rolul de a inregistra diferentele de temperatura la sol si de a furniza o harta a intensitatii radiatiei pe un domeniu din spectrul electromagnetic.

Aceste instrumente de masura, disponibile in Romania prin intermediul Ronexprim, au o gama larga de aplicatii, printre care:

- depistarea zonelor cu grad de risc ale sistemelor HVAC si ale instalatiilor electrice;

- depistarea problemelor puntilor termice si ale sistemelor de instalatii;

- monitorizarea proceselor industriale pentru depistarea variatiilor termice in procesul de functionare a echipamentelor;

- monitorizarea echipamentelor termice;

- scanarea termica a cladirilor, cu scopul de a detecta eventuale pierderi de caldura sau zone inundate.

Dispozitivele realizate de producatorul Fluke si distribuite in Romania de Ronexprim, sunt usoare, robuste si simplu de utilizat, mai ales in domeniul industrial. Acestea au un spectru larg de aplicatii, fiind ideale pentru identificarea problemelor cu care specialistii din domeniile tehnice se confrunta zilnic la locul de munca.

Ronexprim

Ronexprim

ronexprim