Setrio Soft va ofera cel mai avansat sistem de gestiune pentru farmacie

BizPharma este solutia completa de gestionare a tuturor activitatilor dintr-o farmacie si este realizata de Setrio Soft. Acest sistem de gestiune pentru farmacie  este utilizat zilnic de peste 11300 de utilizatori in 1800 de puncte de lucru din tara, asigurand vanzarea continua chiar si in timpul inventarului si sprijinind cresterea castigurilor prin module ce optimizeaza fiecare interactiune cu pacientii.



Aplicatia software BizPharma are o interfata usor de utilizat care poate fi particularizata in functie de utilizator si ajuta la planificarea si organizarea eficienta a platilor catre furnizori si chiar si la generarea, gestiunea si tiparirea codurilor de bare asociate liniei de stoc sau produselor. Aplicatia va ajuta sa construiti relatii durabile cu furnizorii, dar si cu angajatii prin implementarea mai usoara a sistemelor de motivare si salarizare si prin gestiunea mai facila a turelor. In plus, aplicatia va ajuta sa lansati si carduri promotionale si carduri de fidelitate pentru pacienti in concordanta cu strategia comerciala. Sistemul BizPharma este utilizat de mai bine de 10 ani in farmacii din toata tara si este acreditat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.



Beneficiile modulelor BizPharma incluse in aplicatie sunt evidente inca din primele zile de utilizare.



Spre exemplu, Modulul Recomandare Asociata ofera farmacistului, in mod automat, o lista cu optiuni de asociere la vanzare: pentru anumite categorii de medicamente pot fi asociate suplimente, in baza unor caracteristici si actiuni complementare, in scopul oferirii celor mai eficiente tratamente pentru pacienti. Schemele de tratament pot fi preluate de la Setrio sau pur si simplu create de farmacistul sef. Listele de recomandari pot include mai multe produse sau unul singur, personalizarile acestora fiind oricand posibile, in functie de criteriile considerate importante in farmacie.



Modulul Inventar Rapid permite realizarea inventarului oricand fara blocarea activitatii si fara a necesita resurse suplimentare. Astfel puteti evita pierderile de vanzari si pacienti, determinate de inchiderea punctului de lucru chiar si pentru cateva ore. Cu ajutorul BizPharma se pot face oricand inventare partiale sau selective, pe zone de interes si/sau spatii fizice (sertar, depozit, raft). In plus, se elimina orele suplimentare si costurile salariale asociate cu realizarea inventarului dupa orele de program.



Aplicatia BizPharma ajuta la eficientizarea managementului de stocuri, minimizand pierderile, lipsurile si costurile de stocare. Se elimina intreruperile procesului de achizitie si se incarca foarte usor timpii fara activitate din timpul orelor de program. Punctele de lucru care au folosit BizPharma au constatat si o scadere a pierderilor prin responsabilizarea personalului, pierderile scazand cu pana la 0.3% pe trimestru.



Aplicatia BizPharma este realizata de Setrio Soft, companie care activeaza pe piata solutiilor IT de 10 ani, oferind servicii integrate de tehnologie a informatiei pentru companii din domeniul sanatatii, comertului, productiei si serviciilor. Setrio Soft este prezenta in toata tara, cu peste 17.000 de utilizatori folosind aplicatiile companiei in fiecare zi. Testati aplicatia BizPharma in punctele dumneavoastra de lucru pentru a reduce costurile si creste eficienta companiei.



 



Powered by SEO monitor