Tat Biliard Srl unic importator pe piata romaneasca pentru produsele Unicorn

<!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

Tat Biliard SRL, primul magazin on-line de mese de biliard, datrs si accesorii din Romania, isi extinde gama de produse disponibile pe piata, oferind clientilor calitate, profesionalism si servicii la cel mai inalt standard.Venind in intampinarea cerintelor tot mai mari ale clientilor firma a reusit sa devina unic importator pe piata din Romania pentru doua firme de renume mondial precum Unicorn si Milliken.

Din 1937, cu o experienta de peste 70 de ani in domeniu, Unicorn a devenit alegerea campionilor si a milioane de jucatori de darts din intreaga lume. De-a lungul timpului Unicorn si-a demonstrat “the big name in darts”, devenind sponsorul Campionatelor Mondiale de Darts, iar produsele lansate sub marca Unicorn au starnit intotdeauna interesul jucatorilor de darts.

Tat Biliard SRL a incheiat colaborari cu mai multi producatori de renume in domeniu cum ar fi: Aramith, Artemis, PowerGlide, Brunswick.

La Tat Biliard gasiti toate accesoriile de care aveti nevoie pentru o masa de biliard, snooker, darts, masa de fotbal, poker si tenis de masa.

masa de biliard mese de biliard biliard darts poker