Spy-shop.ro lanseaza o oferta de nerefuzat pentru cititoare de carduri de sanatate

Cel putin 30 de zile de acum inainte poti sa profiti de oferta Spy-shop.ro care iti aduce 3 cititoare  de carduri de sanatate autorizate CNAS de la producatorul HID. Pe langa discountul substantial fata de pretul normal primesti si inca un an gratuit de garantie extinsa, prelungind perioada de garantie la nu mai putin de 3 ani.



Aproape orice clinica, farmacie sau cabinet care ofera servicii medicale poate beneficia de pe urma unui cititor de carduri de sanatate, iar investitia nu trebuie sa fie substantiala. Oricare ar fi bugetul disponibil, ai de unde alege. De exemplu, Spy-shop iti pune la dispozitie modelul Omnikey 3021 la un cost mai mult decat avantajos, potrivit pentru cei ce nu vor sa investesca o suma mare, dar durabil si de incredere.



Daca esti in cautare de cel mai bun raport calitate/pret atunci modelul Omnikey 3121 este ceea ce cauti, iar daca vrei un varf de gama cu ecran LCD si tastatura, modern si usor de utilizat, care sa indeplineasca toate cerintele CNAS atunci modelul Omnikey 3821 este pentru tine. Orice tip de cititor de carduri de sanatate ai achizitiona stii ca faci o alegere excelenta. Produse in SUA, cititoarele sunt functionale din momentul in care sunt conectate la portul USB al calculatorului si sunt garantate pentru 500.000 de ore de functionare, adica mai bine de 57 de ani, ceea ce inseamna ca vei investi o singura data in acest echipament.



Oferta speciala este valabila doar 30 de zile asa ca profita de aceasta ocazie pentru a putea oferi servicii medicale mai bune pacientilor tai cu o investitie minima. Poti comanda produsul ales online, iar livrarea acestuia se va face in maxim 48 de ore.



Toate produsele Spy-shop.ro sunt livrate impreuna cu factura fiscala, certificat de garantie si calitate, precum si instructiuni de utilizare si documentatie tehnica, iar daca nu esti multumit de achizitia facuta poti returna produsul in 30 zile. In plus, primesti si suport tehnic gratuit si asistenta profesionala pentru orice produs achizitionat.



Spy-shop.ro este lider de piata online din Romania in distributia de echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare. Cu o experienta de peste 8 ani de zile Spy-shop ofera o gama foarte larga de produse la preturi scazute si competitive.  



Powered by SEO monitor